Isolering har en stor indflydelse på din varmeregning og miljøet i dit hjem. Der er derfor mange gode grunde til at overveje en efterisolering af huset.

Det kan være en isolering af gulv, loft, vægge eller dit tag. Du er sikkert havnet på denne side, fordi du allerede kender dit behov, men bare har brug for finansiering.

Vi ser her nærmere på dine muligheder for at låne penge til isolering af loft, gulv eller vægge. 

 

Lån til isolering af gulv, loft og vægge

Når du skal låne penge til efterisolering, har du altid to overordnede muligheder. Du kan forhøre dig i banken eller du kan ansøge på nettet.

Selvom isolering er en fantastisk investering, er det ikke ensbetydende på, at din bank vil låne dig pengene. Det gør låneudbyderne online til et godt alternativ.

For flere af dem kan låne dig fra 50.000 til 300.000 kroner og tilmed til en fornuftig rente, hvis din privatøkonomi er sund. Det er i høj grad dine egne forhold der vil bestemme, hvor lave omkostninger du kan opnå.

På nettet er det bare langt nemmere at få godkendt dine ansøgninger om lån til efterisolering af gulve, vægge eller dit loft.

De fleste isoleringsopgaver kan finansieres for under 50.000 kroner og de beløb kan du nemt ansøge via os. Vi giver dig overblikket og hjælper dig med at finde de billigste lån online:

Gå til låneoversigt og søg gratis

 

 

Efterisolering er en god investering

Der er ingen tvivl om at efterisolering er en fantastisk investering. Den har ofte en ROI (return on investment) på kun 3-6 år, alt efter hvor og hvor meget du får isoleret.

Isolering af væggeROI er et udtryk for, hvor mange år der skal gå, før du har indtjent din investering/udgift til isoleringen i besparelser på varmeregningen.

Herefter er de lavere varmeregninger ren profit for dig!

Det er klart, at effekten vil afhænge af mængden, om det er på gulvet, loftet eller i hulmurerne. Eller endda flere steder i hjemmet.

ROI og kvadratmeterpriser

Prisas har set nærmere på hvilke generelle afkastperspektiver og kvadratmeterpriser, du kan forvente, når du skal have isoleret loft, vægge eller gulvet. For de er ikke helt ens.

Det er vigtigt at understrege, at priserne afhænger af husets forhold mængden af isolering og  områdets størrelse. Samt det firma der udfører arbejdet. Men nedenstående giver et godt billede af, hvad du kan forvente.

Gulvisolering

Normal ROI på 4-6 år og med kvadratmeterpriser på omkring 230-300 kr.

Hulmursisolering

Normal ROI på 3-5 år og med kvadratmeterpriser på ca. 120-160 kr.

Loftisolering

Normal ROI på 3-5 år og med kvadratmeterpriser på 130-200 kroner.

 

Fordele ved isolering

Du har muligvis besøgt denne artikel fordi du har brug for et lån, for at komme i gang med din efterisolering af gulv, loft eller vægge. I det tilfælde anbefaler vi, at du ansøger hos mindst 2-3 af udbyderne fra vores oversigt, for at finde den laveste ÅOP.

Hvis du endnu ikke er overbevist om, hvorfor det er en god idé selvom det kræver et lån, så kommer her de mest centrale fordele:

  • Investeringen tjener sig hurtigt hjem igen (indenfor 3-6 år).
  • Lavere varmeregning og store besparelser.
  • Opgørelser viser at din boligs værdi kan stige med op til 5 %.
  • Bedre indeklima uden træk og fugt.