Vil du gerne have bygget ny garageport i hjemmet, eller forbedret den nuværende? I alle tilfælde kommer det til at være en dyr investering, der kan kræve et lån. Vi har derfor set på dine muligheder for at låne penge til ny garage.

Når du søger lån online, har dit formål ingen betydning for mulighederne. Det gør derfor ingen forskel om du søger lån til garageport, havetraktor eller nyt værktøj. Du kan altid få låneoverblikket online via PRISAS.

Finansiering af garage

Når du skal søge finansiering af garageport eller lignende til hjemmet, gør du klogt i at afsøge flere alternativer. To af de mest oplagte er din bank og udbyderne online. Der er sket meget på nettet de senere år, hvor de billigste online banker kan tilbyde dig lave renter. Det er ikke engang sikkert banken kan matche det niveau, på deres forbrugslån.

Online kan du søge alt fra 5.000 – 500.000 kr., alt efter hvor meget du mangler og det er helt ligetil.

Specielt hvis du overvejer at låne penge til garage, bør de tages med i overvejelserne. Vælger du at finansiere projektet med sikkerhed i boligens friværdi eller lignende, vil banken stå tilbage som din eneste mulighed.

Lån penge til garageportDet sidste alternativ er forhandleren, da nogle byggefirmaer tilbyder finansiering af garageport. Du skal bare vide, at disse finansieringsløsninger sjældent er billigere end dem du finder online eller hos din bank. Så du kan sagtens tjekke renter og muligheder, men ikke som det eneste.

Hvad er mine lånemuligheder?

Du har særligt to valgmuligheder, når du skal skaffe finansiering til køb af garage. Du kan vælge at ansøge hos bankerne online eller du kan vælge at snakke med din bankrådgiver.

Online

Online vil det være nemt og hurtigt at søge, ligesom dine godkendelseschancer er relativ høje. Så længe du kan sige JA til følgende, vil du modtage tilbud retur:

  • Ingen RKI
  • Dansk statsborgerskab/CPR nummer
  • Fast indtægt (og evt. arbejde)

Du skal ganske vist opfylde udbydernes alderskrav, da det vil påvirke hvor du kan ansøge henne. Men når det forhold er opfyldt, bør der være frit valg på alle hylder.

Hvilket betyder, at du bør indhente flere lånetilbud, for at finde den laveste rente og billigste udbyder på markedet. Du kan læse flere gode råd om finansiering af garage på nettet. Online kan du altid søge helt op til 500.000 kroner.

Se dine forskellige lånemuligheder online her.

Din bank

I banken vil låneprocessen være mere tidskrævende og besværlig. Du kan opleve at blive indkaldt til et møde, eller som minimum, at skulle fremvise et budget der klart viser dit rådighedsbeløb.

Samtidig vil banken kende til formålet bag og da en ny garage vil øge boligens værdi, bør denne grund være “fornuftig” nok. Det store spørgsmål er om du kan opfylde bankens krav til ansøgere, da de er en del strengere end online selskabernes.

Sidst er det værd at nævne, at forbrugslån i banken ikke nødvendigvis er de billigste længere. I hvert fald ikke altid. Vores klare anbefaling er derfor, at du altid får undersøgt begge muligheder, så du er sikker på at finde den rigtige løsning.

Hvad koster en ny garageport?

Der er visse ting som er umulige at svare på, uden at vide konkret hvad du ønsker. Hvad koster en ny garageport? Hvad koster en ny hjemmeside? Det kan koste alt mellem himmel og jord, alt efter hvor stor den skal være, hvad den skal kunne og hvem du vælger til opgaven. Der er rigtig mange faktorer der påvirker prisen og det kan derfor være rigtig svært at sige.

En analyse og vurdering af andres erfaringer på nettet, indikerer at du kan forvente kvadratmeterpriser på mellem 7.000 – 9.000 kr. Det er i det prisniveau du kan forvente at projektet ligger. Det får derfor hurtigt en stor indflydelse, om den skal være stor eller lille. Om du hyrer håndværkere eller gør det selv.

Du kan låne op til 500.000 kr. online, så du kan helt sikkert finde udbydere der kan bidrage med finansieringen. Uanset hvilken størrelse garageport du ønsker.

Husk i øvrigt at få indhentet flere tilbud på opgaven, hvis du ikke allerede har gjort det, så du er sikker på at finde et prisvenligt byggefirma. For det kan ligeledes have en del at sige for, hvad en ny garage kommer til at koste.

Har du indhentet tilbud på garagen?

Det er ikke kun flere lånetilbud du bør indhente, det samme gør sig gældende med prisen på garagen. Den kan nemlig variere en del, alt efter hvilken byggefirma du vælger til opgaven.

Du bør ligeledes indhente flere tilbud på køb af garage, så du finder en stærk pris og en udbyder, der opfylder dine ønsker som kunde.

Der findes heldigvis services online, der kan spare dig for besværet, med at skulle kontakte en masse forskellige firmaer. Har du allerede fundet et firma og kender du allerede dit pengebehov, kan du komme i gang med at ansøge om lån via oversigterne på  PRISAS.

Gør det selv?

Vælger du at gøre det selv, kan du spare en del penge, omend det kan sætte en række naturlige begrænsninger for hvilke funktioner der følger med. Her kan du sagtens finde en billig løsning mellem 18.000 – 24.000 kr., så det er ikke fordi det altid skal være et dyrt projekt.

Ønsker du at se nærmere på hvem der tilbyder disse lånebeløb, kan du tjekke vores oversigter med lån på 18.000 og lån på 24.000.

Med disse pengebeløb kan du ligeledes finansiere værktøj, de fleste havetraktorer og hvad du ellers mangler til hjemmet. Det kan også være du kun mangler penge til selve porten, som kan købes til omkring 10.000 kroner, alt efter størrelsen og kvaliteten.

Du kan også låne til havetraktor, værktøj etc

I indledningen var vi inde på at du kan søge lån til alt fra havetraktor, til nyt værktøj og alt muligt andet online. Årsagen er at firmaerne ikke stiller spørgsmål til formålet, da det ikke har nogen betydning for deres kreditvurdering af dig – eller for om du bliver godkendt.

Det står i skarp kontrast til landets pengeinstitutter, hvor de vil kende til detaljerne bag dit pengebehov. Sådan er det ikke på nettet og det er befriende for mange danskere. Kom i gang med at ansøge, uanset hvad du mangler penge til. Det er gratis og helt uforpligtende.