Lån penge til festivalVil du gerne på én af landets mange festivaler? Danmark har hvert år mange populære events som Roskilde Festival, Smukfest, Grøn Koncert og i disse dage er der Distortion. Uanset hvad du mangler penge til, kan du nemt og enkelte låne online.

Du kan ansøge på få minutter, modtage svar samme dag og have pengene den næste. Vi giver dig overblikket over dine mulighederne for at søge lån til festival.

Forbrugslån til festival

– Ingen spørger dig til formålet

En af de klare fordele ved online markedet er, at ingen udbydere spørger dig til formålet. Det har derfor ingen betydning, om du søger forbrugslån til festival, Smukfest eller Distortion. Det centrale er om din privatøkonomi og indkomst er god nok, til at få godkendt din låneansøgning.

Du kan udfylde en ansøgning online i løbet af få minutter, du kan derfor hurtigt få afklaret dine muligheder. Specielt hvis festivalen er nært forestående, er det godt at pengene kan være på kontoen inden for et par dage.

Se også: Forbrugslån til fest og bryllup

Festivaler er dyre

Der er ingen tvivl om at festivaler er dyre og det er derfor ikke unormalt, at du enten skal spare op eller tage et lån. Det er langt fra alle, der har 5-8.000 kroner til frit forbrug på kontoen.

Tidligere år har prisniveauet været på nedenstående niveau, til tre af de mest populære events. Dertil kommer udgifter til mad og drikke undervejs.

  • Distortion Pass: 575 kr.
  • Roskilde Festival: 1.995 kr. (hele ugen)
  • Smukfest: 2.195 kr. (Partoutarmbånd)

Alene for at deltage i festivalerne koster det penge, men drikkevarer og forbrug undervejs, er en mindst lige så stor del af udgifterne. Ofte langt større. Det er derfor ikke unormalt, at du bruger i omegnen af 5-8.000 kroner på en festival, alt efter om du er afsted i 3 eller 7 dage.

Når du først har købt billet, er det ikke tidspunktet at spare, selvom der er lavvande på kontoen. Det er de sidste tusinde kroner, der giver en fantastisk og sjov festival, du vil huske tilbage på. Hvem gider holde igen, når der skal drikkes eller spises god mad?

Et lån kan være en god kortsigtet løsning, hvis du vel og mærke har privatøkonomien til at betale dem tilbage rettidigt. Du kan nemt søge om de penge du mangler, via vores oversigter. Vælg lånebeløb i højre side, for at se nærmere på mulighederne.