Vi kan alle få brug for 5000 kroner ekstra mellem hænderne. Uanset hvad, så har du gode muligheder for at optage et lån på 5000 kr. online. Sammenlign kviklån og forbrugslån på 5000 kr. og find den bedste løsning for dig.

Kviklån og forbrugslån på 5000 kr.

Ansøg gratis og uforpligtende.

 

Kviklån og forbrugslån på 5000 kr. er begge blevet populære hos danskerne. Særligt introduktionen af NemID signaturen har medført, at du kan springe postvæsenet over.

Ingen af parterne skal med andre ord vente flere dage på posten, da alt bliver klaret digitalt. Så fra du har ansøgt og til du kan have underskrevet aftalen, behøver der ikke gå mere end få timer.

Online lån på 5000 kr. er ofte hurtigst at lave online og vælger du at gå i banken, kan dage hurtigt blive forvandlet til uger. Så for dig der ønsker en hurtig og nem løsning på dine pengeproblemer, er det bestemt en oplagt vej at gå.

Kviklån vs. Forbrugslån på 5000 kr.

Hvad er egentlig forskellen? Det er reelt blot to forskellige betegnelser, for lånetyper der minder meget om hinanden. Særligt efter de nye regler pr. 1. juli 2020, er forskellen blevet meget begrænset.

Historisk har det været på beløbet og ikke mindst på svartiden og løbetiden. Kviklånene var kendte for en løbetid på 30 dage, men efter de nye retningslinjer, er det ikke længere tilfældet.

Vi mener ikke der er de store forskelle på hvilket lån du vælger, hvis du skal bruge 5.000 kroner på kontoen. Det centrale er den rente og ÅOP du får tilbudt.

Tidligere var 5.000 kroner den mest klare og velkendte skillelinje mellem kviklån og forbrugslån.

Ved førstnævnte er løbetiden typisk på 1-6 måneder og ved sidstnævnte er løbetiden på 12-180 måneder. Der er derfor enorm forskel på hvilken af de to løsninger du vælger.

Selvom renterne og ÅOP kan virke langt højere for kviklånet, plejer de samlede omkostninger alligevel at være mindre, da du kun har pengene i fx. 3 måneder (frem for 12 eller 18 mdr). Så hvis du ellers har mulighed for det, bør du altid vælge den kortest mulige løbetid, når du ansøger.

Efter de nye regler pr. 1. juli 2020, med indførelsen af et ÅOP-loft, er det blevet væsentlig mindre forskel på renten og ÅOP-niveauerne, hos de forskellige udbydere. Her er det vigtigt at du vælger en passende løbetid, for jo længere du har pengene, desto flere renteomkostninger, og kreditomkostninger generelt.

Hurtig udbetaling

Finansieringsselskaberne online er et godt supplement til dit nuværende pengeinstitut. Der er mange fordele ved onlinemarkedet, hvor særligt ansøgningsprocessen, fleksibiliteten og godkendelsesraten har gjort det til et populært alternativ for mange danskere.

Ét er at få underskrevet aftalen, noget andet er hvornår pengene havner på din konto. Alle firmaer har forskellige udbetalingstider, som du med fordel kan tjekke inden ansøgning, hvis det gør en forskel.

Langt de fleste tilbyder dig en hurtig udbetaling, inden for 1-3 hverdage. Du kan nemt finde de forventede udbetalingstider hos udbyderne, i vores oversigt på hjemmesiden.

Pengene bliver udbetalt til din Nemkonto, der automatisk er tilkoblet til dit CPR nummer.