Kviklån og forbrugslån er to udbredte låneformer online, der anvendes af mange danskere hver måned. Efter finanskrisen er mange danskere desværre havnet i økonomiske vanskeligheder, med flere som er endt i Ribers Kredit Information (RKI).

Det er en uheldig konsekvens, da det begrænser dine muligheder som forbruger rigtig meget. Dels når du skal søge finansiering, tegne et nyt mobilabonnement etc. Det store spørgsmål er om du kan søge kviklån og forbrugslån trods RKI? Få svaret i artiklen.

Er det muligt at låne trods RKI?

Det er desværre ikke muligt at låne penge trods RKI, uanset hvilken udbyder eller lånetype du vælger. De kviklån og forbrugslån du finder på online markedet, er ellers kendetegnet ved at være nemme og hurtige at lave.

Det er de bestemt også, problemet er bare at ingen virksomheder accepterer dårlige betalere. Hvilket man sagtens kan forstå, da der er en stor risiko for, at de ikke modtager deres penge retur.

Så hvis du er havnet i RKI-registreret er den eneste løsning, at arbejde dig ud igen. Det vil ligeledes være det eneste fornuftige at gøre rent privatøkonomisk. At gældsætte sig yderligere, vil blot forværre din gældsspiral og det kan få fatale konsekvenser.

Så selvom du har brug for penge, bør du nærmere arbejde henimod at sænke dit forbrug og få lavet aftaler med dine kreditorer.

Hvis du ikke står i RKI, anbefaler vi at du tjekker vores oversigt med forbrugslån online. Her kan du nemt komme i gang med at ansøge hos de førende virksomheder på nettet.

Gode råd til at komme ud af Ribers

Hvis du er havnet i Ribers, kan det virke uoverskueligt at komme ud igen, men det behøver det ikke at være. Mange danskere vælger desværre at lukke øjnene for problemet og ignorere breve og rykkere fra kreditorerne. Årsagen er til at forstå, for det er ikke rart, men det er kun med til at forværre problemet.

Kontakt dine kreditorer

Du bør kontakte alle dine kreditorer, for at forklare dem din økonomiske situation. De vil have forståelse for at du ikke kan betale pengene på én gang. Eller de kan som minimum blive nødt til at acceptere, at pengene vil komme løbende, da du ikke har økonomien til at afbetale det hele.

Får du lavet en aftale med dine kreditorer, slipper du for en masse ubehagelige breve og du får udsigt til hvornår du er ude igen.

Få et økonomisk overblik

Det første skridt er at kontakte dine kreditorer, men sideløbende bør du få lavet et økonomisk overblik, via et budget. Hvis du ikke selv er i stand til at gøre det grundigt nok, kan du enten søge hjælp i banken eller af professionelle. Ligesom der er mange informative guides og værktøjer. Vi kan anbefale dig denne budgetskabelon, så du husker samtlige udgiftsposter.

Det økonomiske overblik skal du bruge til at vide, hvor mange penge du kan afbetale hver måned. Det vil nemlig give dig mulighed for at give kreditorer en konkret og præcis udmelding om, hvor meget du kan afdrage på din gæld.

Og de vil højest sandsynligt acceptere dit oplæg, hvis det er godt, da alternativet kan være de aldrig ser deres penge – og det ved de godt.