Frie Funktionærer har et lidt atypisk udgangspunkt som fagforening, men som følge af en stigende efterspørgsel, har de valgt at tilbyde en tværfaglig a-kasse.

De er kendt for at tilbyde konkurrencedygtige priser og en god service, bedste illustreret ved at fagforeningen er gratis de første 2 måneder. Læs mere om dem i vores anmeldelse.

Info om Frie Funktionærer

Vi har lavet en oversigt hvor du finder alle de mest væsentlige informationer om Frie Funktionærer. Skulle du have lyst til at se mere, kan du altid klikke dig videre til deres hjemmeside.

  • Gratis for studerende.
  • Fordele: Karriererådgivning, inspiration til jobsøgningen, mulighed for efterløn, lønsikring og dagpenge ved både barsel og ledighed.

De er åben for alle

Frie Funktionærer er tværfaglige og altså åbne for alle. Overordnet er det altid positivt med de tværfaglige udbydere, omend det kan give en række begrænsninger i deres rådgivning og kompetencer på visse fagområder.

En af deres mest populære fordele er karrierevejledningen og deres erfaringer med at få medlemmer i jobs. Specielt i disse tider er det en efterspurgt egenskab, som mange danskere har haft glæde af.

Høj medlemstilfredshed

Der er en høj medlemstilfredshed hos kunderne og det er de på baggrund af flere ting. Deres juridiske bistand, medlemstilbud og ikke mindst alt det du får for pengene. Du får mere end de fleste andre steder og så kan de fleste danskere sikkert godt lide, at a-kassen er politisk neutrale.

Alt i alt er Frie Funktionærer en populær udbyder på markedet, hvor du får masser af værdifuld rådgivning og hjælp, uanset hvilken situation du står i. Det gør at de giver værdi for dig som lønmodtager eller arbejdsløs.

Samlet vurdering

Frie Funktionærer er et godt sted for de fleste, specielt hvis du arbejder som funktionær. De er meget konkurrencedygtige på prisen og kombineret med en solid tilfredshed hos medlemmerne samt stærke vurderinger hos Forbrugerrådet Tænk, gør dem til en kandidat du bør overveje som lønmodtager.