Mangler du finansiering af fejemaskine, så kan du enkelt optage et mindre forbrugslån på nettet. Her kan du låne fra 1.000 kroner hos flere selskaber. Prisas.dk ser på dine muligheder for at skaffe finansiering til fejemaskine og hvorfor internettet er den nemmeste vej til penge på kontoen.

Sådan kan du låne til nye fejemaskine

Der er altid flere lånemuligheder, når du mangler penge. De tre overordnede er banken, lånefirmaer online og maskinforhandleren. Banken kan ofte sorteres fra, da de færreste danskere bliver godkendt her. Du er naturligvis altid velkommen til at forhøre dig.

Det efterlader dig med to muligheder; lånefirmaer og maskinforhandleren. Her er det vores klare anbefaling at du søger 2-3 steder online, mens du forhører dig hos forhandleren. Det giver dig et bredt billede af dine muligheder og hvilke renter du får tilbudt. Vælg lånebeløb her og tjek dine muligheder online.

På den måde vil du være i stand til at finde og identificere det billigste lån til fejemaskine. Du kan altid vide hvem der er billigst eller bedst på forhånd. Det er derfor denne fremgangsmåde er den rigtige, hver eneste gang.

Køb ny eller brugt fejemaskine?

Det er en evig diskussion, om man skal købe ny eller brugt. Den nye model er omfattet af en garanti og du er mere “sikret” som forbruger, hvis der skulle opstå problemer eller defekter. Samtidig kan du være sikker på den virker og ikke er slidt ned.

Omvendt kan en god brugt fejemaskine sagtens gøre arbejdet og samtidig spare dig mange penge. Her er det bare afgørende at du ser maskinen inden køb og er i stand til at identificere, hvis den har væsentlige mangler. Det anbefales, at du lige hurtigt prøver den inden køb.

Hvad der er rigtigt for dig, bør afhænge af dine behov og formålet med den. I visse sammenhænge kan brugtkøb være gode, men generelt anbefaler vi de nye modeller.

Sådan vælger du fejemaskine

Vi slutter af med en kort guide til hvordan du vælger fejemaskine, for det kan virke uoverskueligt for de fleste privatpersoner. Specielt hvis man ikke har købt dem før. Prisas har forsøgt at gøre det ligetil, ved at fokusere på dine behov:

  • Skal den klare små eller store opgaver?
  • Hvor kraftig en motor er nødvendig?
  • Er du begrænset af et budget?
  • Skal den være benzindrevet eller dieseldrevet?

Der er mange overvejelser og først når du har svaret på disse spørgsmål, vil du være i stand til at gå videre. Specielt formålet har meget at sige for, om du bør vælge en mindre og billig model. Eller om den skal være stor og mere kraftfuld.

Du bør derfor overveje dine behov, så du får valgt den rigtige model. En fejemaskine der hverken er for dyr eller billig, til at kunne løse de pågældende opgaver i hjemmet eller på vejen.

Ifølge Bauhaus’ sortiment ligger prisniveauet mellem 2.000 – 7.000 kroner, for de dyreste modeller. Så det er ikke fordi at prisspændet er større end som så.