Børn er dyre i drift og specielt i starten, vil du opleve der er mange omkostninger. En af de større udgifter er barnevognen, der typisk koster mellem 2.000 og 12.000 kr. Det er i det prisniveau de fleste modeller ligger.

Har du brug for finansiering af barnevogn, kan du nemt skaffe det online. Banken vil være sværere at overbevise, men på nettet kan du hurtigt lave et lån til barnevogn. Mere om det her.

Lån til barnevogn

– Her er dine muligheder

Du har mange valgmuligheder, når du skal finde finansiering af din barnevogn. Online findes der et væld af udbydere, der kan hjælpe dig med lånebeløb på 5.000, 10.000 eller 12.000 kroner. Selv hvis du har brug for mere eller mindre, vil der være muligheder.

Vi kan anbefale dig at gå til denne låneoversigt, for at få overblik over udvalget online. Her kan du komme i gang med at søge om lån til barnevogn.

Uanset hvem du foretrækker, bør du altid ansøge hos flere firmaer, for at finde det billigste tilbud og den laveste ÅOP. Så gør dit forarbejde ordentligt, for at finde en god finansieringsløsning.

Se også: Finansiering af barnedåb

Vælg en barnevogn uden skadelige stoffer

Skadelige stoffer er altid en dårlig ting, specielt for børn. Det gælder uanset om det er legetøj, barnevogne eller tøj til børn. Du bør derfor sikrer dig, at den model du vælger ikke indeholder skadelige stoffer.

Risikoen er meget begrænset, da producenterne er underlagt stramme krav og da den gældende lovgivning i EU skal overholdes. Ikke desto mindre er det en god ting at være opmærksom på.

Husk at tjekke sikkerheds- og holdbarhedstest

Det er ikke kun skadelige stoffer, du bør tage højde for. Når du har fundet de 1, 2 eller 3 potentielle barnevognsmodeller, bør du ikke kun vælge dem ud fra pris og udseende. Du bør ligeledes undersøge de sikkerheds- og holdbarhedstest der er blevet udført på hver enkel model.

Disse test, brugerundersøgelser og lignende, vil give et godt indblik i det produkt du køber. Om det kan holde i mange år, om det er sikkert at bruge og nemt at have med at gøre som forældre. Det er bestemt tiden værd, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge.