En af de større udgifter er barnevognen, der typisk koster mellem 6.000 og 12.000 kr. Har du brug for finansiering af barnevogn, kan du søge om penge online. Det er nemt, fleksibelt og flere udbydere har fair renter. Se hvor du kan låne penge til barnevogn.

Lån til barnevogn

Vi har lavet en oversigt med online udbydere, hvor du med fordel kan søge om lån til barnevogn – helt gratis og uforpligtende.

 

Dine lånemuligheder

Du har mange valgmuligheder, når du skal finde finansiering af din barnevogn. Online findes der et væld af udbydere, der kan hjælpe dig med lånebeløb på 5.000, 10.000 eller 12.000 kroner. Selv hvis du har brug for mere eller mindre, vil der være muligheder.

For at se flere muligheder, kan du gå til vores 12.000 kr. låneoversigt, for at få overblik over udvalget online.

Uanset hvem du foretrækker, bør du altid ansøge hos flere firmaer, for at finde det billigste tilbud og den laveste ÅOP. Så gør dit forarbejde ordentligt, for at finde en god finansieringsløsning.

Efter de nye regler med ÅOP -og omkostningsloft er det heldigvis blevet markant billigere at søge de mindre pengebeløb. Der er sat en begrænsning på omkostningerne, så hvis du fx. låner 8.000 kr. til barnevognen inkl. tilbehør, må kreditomkostningerne ikke overstige 8.000 kroner.

Det er derfor mere prisvenligt end længe, at søge penge hos online bankerne og i oversigten vil du ligeledes bemærke at renteniveauer er fair og fornuftige.

Alternativet til at ansøge online, kan være at benytte de finansieringsløsninger, de forskellige forhandlere tilbyder. Mange forhandlere tilbyder køb af barnevogn på afbetaling, hvilket du ligeledes kan overveje. Her er det dog vigtigt at du er opmærksom på den samlede pris og omkostninger. Du kan med fordel sammenholde denne pris/omkostning, med de lånetilbud du kan indhente.

På den måde kan du finde frem til hvordan du billigst får finansieret dit køb af ny barnevogn. Der kan være væsentlige omkostninger til forskel, så selvom det kræver lidt tid, vil det bestemt være indsatsen værd.

Se også: Finansiering af barnedåb

Finansiering af barnevognVælg en barnevogn uden skadelige stoffer

Skadelige stoffer er altid en dårlig ting, specielt for børn. Det gælder uanset om det er legetøj, barnevogne eller tøj til børn. Du bør derfor sikrer dig, at den model du vælger ikke indeholder skadelige stoffer.

Risikoen er meget begrænset, da producenterne er underlagt stramme krav og da den gældende lovgivning i EU skal overholdes. Ikke desto mindre er det en god ting at være opmærksom på.

Husk at tjekke sikkerheds- og holdbarhedstest

Det er ikke kun skadelige stoffer, du bør tage højde for. Når du har fundet de 1, 2 eller 3 potentielle barnevognsmodeller, bør du ikke kun vælge dem ud fra pris og udseende. Du bør ligeledes undersøge de sikkerheds- og holdbarhedstest der er blevet udført på hver enkel model.

Disse test, brugerundersøgelser og lignende, vil give et godt indblik i det produkt du køber. Om det kan holde i mange år, om det er sikkert at bruge og nemt at have med at gøre som forældre. Det er bestemt tiden værd, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge.