En ny cykel kan hurtigt koste 10-20.000 kroner, hvis du ikke vil nøjes med de helt billige modeller. Faktisk kan prisen på en voksencykel variere fra kun 1.000 kr. og helt op til 100.000 kr, hvis du er på udkig efter en racer af højeste kvalitet.

Har du brug for et lån til en ny cykel? Vi hjælper dig med at finde det bedste og billigste cykellån.

Online cykellån

Lave renter og enkel ansøgningsproces

Dine muligheder for at optage et online forbrugslån til cykel afhænger meget af, hvor meget du skal låne. Generelt kan du låne alt mellem 500 og 500.000 kr, og derfor skal der nok også findes en udbyder for dig. Et mindre pengebeløb bør være tilstrækkeligt.

Der er typisk langt flere, der tilbyder små og mellemstore beløb online. Derfor vil du have flere udbydere at vælge mellem, hvis du fx. skal bruge et lån på 30.000, end hvis du skal bruge et større lån på 150.000 kroner.

Du kan med fordel bruge vores oversigt til at få hurtigt overblik over dine muligheder. Her kan du se information om de forskellige udbydere såsom lånebeløb, afbetalingstid, rente, kriterier til ansøgeren osv.

På den måde kan du nemt og hurtigt finde de selskaber, som er relevante for dig og dine behov. Samtidig kan du allerede begynde at sammenligne udbyderne, så du kan udvælge 2-3 stykker, du vil indsende en ansøgning til.

Se også: Viden om lånebeløb og løbetid

Skal du købe ny eller brugt?

Har du en lidt presset økonomi, så kan du med fordel overveje, om du skal vælge en brugt cykel. Der findes rigtig mange gode brugte cykler på markedet, og der er mange penge at spare. På den måde kan du helt undgå at optage et lån til ny cykel eller hvert fald låne et mindre beløb.

Brug sider som guloggratis.dk eller dba.dk til at danne dig et overblik. Du kan både købe fra private eller forhandlere, afhængig af hvad du foretrækker.

Mange sælger cykler, som er i rigtig god stand, og som i princippet er lige så gode som en ny. Men her kan du bare få dem til halv pris eller mindre. Du skal dog være lidt mere opmærksom, når du køber brugt.

Tjek altid om cyklens stand stemmer overens med beskrivelsen. Har du ikke selv forstand på cykler, så hav gerne en ven med, som kan tjekke kvaliteten. Du bør også altid tjekke stelnummeret for at sikre dig, at du ikke kommer til at købe en stjålet cykel.

Tips til at vedligeholde din cykel

Vedligeholder du din cykel korrekt, så undgår du at skulle fornye den så ofte. For det første bør du have forsikring på din cykel samt en godkendt lås, så du er godt stillet, hvis den skulle blive stjålet. Det er ærgerligt at skulle optage et lån til ny cykel, fordi den gamle er blevet stjålet.

Tjek bremserne jævnligt for at kontrollere funktionen. Har du bremseklodser, så er det en god idé at udskifte disse hver sæson. Ellers kan du altid stramme og løsne bremserne for at sikre optimal virkning. Skift også dine dæk, hvis slidbanen ikke er dyb nok, og tjek at alle eger er intakte og hjulet ikke ekser.

Gearet kan du selv vedligeholde, hvis du har forstand på cykler, men ellers kan du få hjælp af en professionel. Derudover gælder det generelt om at holde cyklen ren, undgå rust og skifte slidte dele. Du bør også smøre kæden regelmæssigt samt sørge for, at den sidder godt og stramt.