Mange a-kasser har for vane at blive meget kedelige og normale. De accepterer alle medlemmer og tilbyder de gængse ting og sager, som man har brug for i en a-kasse.

Det er også helt fint i mange tilfælde, men i CA a-kasse får du glæde i deres specifikke fokus på business, ledelse, kommunikation og IT. Det gør at de kan specialisere sig på området og yde deres medlemmer den bedste rådgivning og hjælp. 

Info om CA A-kasse

Optagelseskrav

CA a-kasse er en udbyder som primært henvender sig til det de kalder ’business-området’. Det gælder alt fra ledelse og kommunikation til IT og consulting. De er åben for alle, så langt de fleste vil have mulighed for at blive optaget.

En af deres store styrke er deres fokus som udbyder, der ikke favner for bredt, men er snævret ind til en række kerneområder. Det giver også muligheder for, at du kan få en utrolig god vejledning og rådgivning fra personer, der ved rigtig meget om lige præcis den branche du befinder dig i. Du er altså sikker på altid at få den rette rådgivning.

De har også et medlemskab der specifikt er målrettet til studerende og der er der mange forskellige krav. Du skal naturligvis bo i Danmark og være under uddannelse og så kan du få gratis medlemskab, som dog kun varer op til 5 år grundet et lovkrav.

Ydelser og muligheder

Hos CA a-kasse bryster de sig med at de tilbyder mere end bare en almindelig a-kasse og de har de som sådan også ret i. De tilbyder nemlig utrolig mange udviklingsmuligheder hvis man f.eks. er under uddannelse eller gerne vil videre i sin karriere. Det kan være foredrag, kurser og mange andre ting, som man får tilbudt som medlem af denne a-kasse.

Se mere om fordele og muligheder via vores oversigt ovenfor.

Værd at vide om CA a-kasse

At melde sig ind i CA a-kasse er ret nemt og kan gøres online. Der er altid folk klar til at hjælpe med at melde dig ind, så servicen er i top – lige meget om du er ny eller gammel kunde. Dog er tilmeldingsprocessen ret enkel og kan gøres på kort tid på nettet.