Det kan være dyrt at indrette hjemmet, specielt hvis du skal i gang med en større omvæltning. Nogle gange kan det bare være forfriskende og nogle vil måske endda se det som et alternativ til boligsalg.

Med boligændringer kan der ske en masse for udtrykket i de forskellige rum. Indretningen har meget at sige for det samlede udtryk. Mangler du penge for at komme i gang, kan du se mere om lån til indretning her.

Lån penge til indretningen

Der er ingen øvre eller nedre grænse for hvad en ny indretning kan koste. Skal du have malet væggene i flere rum, kan det koste mellem 5.000 – 10.000 kr. Skal du have udskiftet møbler og reoler til nyere modeller, kan det sagtens koste op imod 25.000 kr.

Af den grund kan dit pengebehov være meget forskelligt, men du kan få hjælp til det hele online. Vi gør det nemt for dig at sammenligne låneselskaberne med hinanden, via vores oversigter. i disse finder du al den information du skal bruge, for at tage en velinformeret beslutning.

Vi anbefaler du starter med at søge en 2-3 forskellige steder, så du giver dig selv det optimale udgangspunkt. Modtager du flere tilbud retur, kan du altid sammenligne dem med hinanden og vælge det billigste lån til indretningen.

Indretningsprojekt som led i boligsalg

Der kan være mange motiver bag et større indretningsprojekt i hjemmet. Det kan være I efterspørger fornyelse eller skal i gang med at sælge boligen. Sidstnævnte er en manøvre som flere og flere danskere gør brug af og med god grund.

For der er ingen tvivl om at boligens samlede udtryk har meget at sige for antallet af interesserede købere og ikke mindst hvad de ønsker at give. Vi kender det alle sammen fra os selv. Vil du foretrække at købe et hus med klassiske hvide vægge, eller et hus hvor alle vægge har en skrigende gul farve? Svaret giver sig selv og selvom eksemplet er sat på spidsen, fejler pointen ikke noget.

Jo mere indbydende og lækkert du gør hjemmet, desto større chance er der for du får en god pris ved salget. Det kan være du kan sætte prisen 50.000 kr. højere eller undgår et væsentlig afslag i salgsprisen.

Hæv salgsværdien med en lækker bolig

Du kan være med til at hæve salgsværdien enten direkte eller indirekte, ved at få indrettet det flot og “neutralt” inden et boligsalg. Uanset om det er 50.000, 100.000 eller mere du får ud af indsatsen, vil de fleste nok føle det er besværet værd. Man kan trods alt få skabt en del fornyelse i hjemmet for bare 25.000 kroner.

Hvis du ønsker at se dine konkrete lånemuligheder, kan du med fordel tjekke vores oversigter med forbrugslån på 25000 og forbrugslån på 50000. Det vil give dig et godt indblik i hvem der kan hjælpe dig med finansieringen online.

Du bør derfor overveje om nogle af boligens rum kan trænge til en kærlig hånd, inden i går til salgsprocessen. Det kan være investeringen værd og kan du ikke låne pengene i banken, har du gode muligheder for at låne penge til indretningen online.