En iPad har i udgangspunktet ikke adgang til nettet, medmindre du kobler den på Wi-Fi. Vil du gerne online med din iPad, når du er på farten, skal du have fat i et mobilt bredbånd. Vi giver dig overblikket over dine muligheder, så du kan vælge den løsning, hvor du får mest for pengene.

Find mobilt bredbånd til iPad

Sammenlign udbydere af mobilt bredbånd til iPad og find den bedste løsning.

Mobilt bredbånd er skabt ud fra, at det skal være muligt at tage sit internet med sig, så man kan opnå en sikker og hurtig forbindelse, hvis man sidder i toget, i bilen, eller i sommerhus

Ved at have mobilt bredbånd til sin iPad kan man se fjernsyn, surfe eller arbejde uden at skulle slæbe computeren med sig. Men uden netforbindelse er der ikke meget sjov ved en iPad, og derfor er mobilt bredbånd en rigtig god løsning.

Kend dine behov, når du vælger bredbånd

Der er stor forskel på priserne, da der også er stor forskel på både hastighed og på data. Det er svært at sige, hvor meget data du har behov for, da det er meget individuelt hvor meget man bruger sin iPad på farten.

Hvis du vælger et forbrug, altså et antal data, som du finder ud af enten er for meget eller for lidt, har du ofte mulighed for at tilpasse dit data efter dit forbrug, og dermed gøre dit abonnement så billigt som muligt.

Bredbånd til iPadDet kan være en god idé at starte med at købe 10 GB eller 20 GB data om måneden. Det kan vise sig, at det er alt for meget, men for mange som netop bruger iPads meget i tog og på ferier, er det oftest en passende mængde data.

Husk at vælge en iPad med Wi-fi

Det er desværre ikke samtlige iPads på markedet, der har muligheden for Wi-fi. Særligt hvis du har købt en af de billigere modeller på markedet, kan det sagtens være uden, da man typisk betaler ekstra for at få 4G eller 5G inkluderet. Hvis du har problemer, kan det derfor godt være årsagen.

Med andre ord, bør du selv tjekke op på at din tablet har det der kræves. Har du selv vanskeligt ved at finde ud af det, kan du altid tjekke kvitteringen eller spørge forhandleren hvor den er købt.

Er du i en købsproces, anbefaler vi helt klart at du tilvælger wi-fi muligheden selvom det koster lidt ekstra.

Hvordan vælger jeg mobilt bredbånd?

Det kan være vanskeligt at vide, hvilket mobile bredbånd, der er det rette for dig. Som det fremgår af oversigten, er der ikke den store forskel på de forskellige priser og selvom ekstra GB er godt, gør det kun en forskel hvis du har behovet.

Der findes ikke en måde, hvorpå du bør vælge bredbåndsløsning. Vi vil derfor komme med inspiration og gode råd til, hvilke overvejelser og hvilke aspekter, du bør have med i dine tanker.

Først og fremmest er det værd at overveje, om du har et eksisterende mobilabonnement, hvorved der kan opnås en særlig god pris ved tilkøb af det mobile bredbånd. Det kan ligeledes være din bredbåndsudbyder, hvor du kan koble et mobilt bredbånd på.

Der kan ofte være penge at spare, ved at have abonnementerne samlet ét sted.

Dernæst hvis du skal vælge helt ny udbyder, bør du tjekke deres omdømme og anmeldelser, for at få en indblik i serviceniveau og hvad du kan forvente – udover blot pris og hastighed. Det er vigtige faktorer, men tager du flere aspekter i betragtning, får du taget en mere velinformeret og nuanceret beslutning.

Sidst bør du have øje for om der kræves oprettelsesgebyr og om der er bindingsperiode på løsningen, da det ligeledes kan hjælpe dig med at vælge, den ene udbyder frem for den anden. Brug oversigten til at få overblikket, så du får taget det rigtige valg.