Mangler du bredbånd til hjemmet? Vi gør det mere enkelt at sammenligne internet til hjemmet. Få overblik over bredbåndsudbyderne og find den bedste løsning for dig.

Sammenlign og find billigt bredbånd til hjemmet

I dag er der stor set ingen danskere, der bor uden at have en bredbåndsforbindelse i hjemmet. Internettet er en integreret del af vores hverdag, og vi skal både bruge det, når vi laver praktiske ting som at indberette skat, holde øje med vores økonomi, se fjernsyn eller streame serier.

Hvis du er flyttet, og har brug for nyt bredbånd til hjemmet, eller blot er på udkig efter et billigere eller hurtigere alternativ, til den løsning du har nu, så læs med her og bliv klogere på, hvor du får mest for pengene. Konkurrencen på internetmarkedet er stor, og der er kamp om kunderne.

Hvad er internetforbruget i hjemmet?

En vigtig ting, som du skal gøre dig klart, er hvor stort et internetforbrug I har i hjemmet. Hvis I kun er to, er forbruget for det meste noget mindre end hvis I er en stor familie på fem. I dag har de fleste familiemedlemmer egen computer og egen smartphone, og det er ikke unormalt at der bliver streamet serier eller fjernsyn flere steder i hjemmet på samme tid.

Internet til hjemmetHvis du vil sikre dig imod, at forbindelsen kan begynde at hakke eller falde af, så er en god tommelfingerregel at vælge omkring 20 Mbit pr. person i hjemmet.

Det betyder at en normal dansk familie, bør vælge en bredbåndsforbindelse på enten 50 eller 100 mbit/s som minimum. Med de nuværende priser og med de gode muligheder for hurtigt fiberbredbånd, bør du derfor overveje en af disse løsninger i hjemmet. Det vil give en hurtig og sikker forbindelse.

Hvilken bredbåndsløsning skal jeg vælge?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvilken bredbåndsløsning der både passer bedst til dig og hvilken løsning, der er mulig for dig. Der findes overordnet tre slags bredbånd, du kan vælge til din bolig.

Det ene er det mest gammeldags, bredbånd via telefonstikket, du kan vælge kabel-TV eller det hurtige fiberbredbånd. Det danske fibernet bliver løbende udvidet og forbedret, hvilket betyder at selv danskere, der bor i Udkantsdanmark, har mulighed for at få fiberbredbånd.

Er du i tvivl om du har mulighed for at få en fiberforbindelse? Så kan du indtaste din adresse hos udbyderne, for at tjekke. Brug oversigten til at sammenligne dine muligheder og besøg de udbydere, du overvejer. Her vil du kunne tjekke mulighederne på præcis din bopæl.

Mange tror, at man skal modtage kabel-TV hos den samme udbyder som leverer bredbåndet, men det er for det meste ikke en nødvendighed. Dog kan en kombination af både bredbånd og kabel-TV gøre det billigere for mange, hvis man alligevel ønsker at modtage kabel-TV.

Hvis du er i tvivl om, hvilket slags bredbånd du kan få, kan du kontakte de forskellige udbydere og lade dem hjælpe dig med det. Du kan finde inspiration og billige priser i oversigten ovenover.