Mangler du bredbånd til hjemmet? I dag er der stor set ingen, der bor uden at have en bredbåndsforbindelse i hjemmet. Internettet er en integreret del af vores hverdag, og vi skal både bruge det, når vi laver praktiske ting som at indberette skat, holde øje med vores økonomi, se fjernsyn eller streame serier.

Sammenlign billigt bredbånd til hjemmet

Vi gør det mere enkelt at sammenligne internet til hjemmet. Brug sorteringsfunktion til at finde præcis det bredbånd, der passer til dig og dit hjem.

Hvis du er flyttet, og har brug for nyt bredbånd til hjemmet, eller blot er på udkig efter et billigere eller hurtigere alternativ, til den løsning du har nu, så læs med her og bliv klogere på, hvor du får mest for pengene. Konkurrencen på internetmarkedet er stor, og der er kamp om kunderne.

Hvad er forbruget i hjemmet?

En vigtig ting, som du skal gøre dig klart, er hvor stort et forbrug I har i hjemmet. Hvis I kun er to, er forbruget for det meste noget mindre end hvis I er en stor familie på fem. I dag har de fleste familiemedlemmer egen computer og egen smartphone, og det er ikke unormalt at der bliver streamet serier eller fjernsyn flere steder i hjemmet på samme tid.

Internet til hjemmetHvis du vil sikre dig imod, at forbindelsen kan begynde at hakke eller falde af, så er en god tommelfingerregel at vælge omkring 20 Mbit pr. person i hjemmet. Herunder finder du en top 3 over internet til hjemmet, som er lavet ud fra, at der bor ca. fire mennesker i hjemmet, som alle har egen computer og smartphone.

Hvilken løsning skal jeg vælge?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvilken løsning der både passer bedst til dig og hvilken løsning, der er mulig for dig. Der findes to slags bredbånd, som man kan få. Det ene er det mest gammeldags, som kommer ind via telefonstikket. Det andet er noget nyere, og forbinder dig til internettet via kabel-TV.

Mange tror, at man skal modtage kabel-TV hos den samme udbyder som leverer bredbåndet, men det er for det meste ikke en nødvendighed. Dog kan en kombination af både bredbånd og kabel-TV gøre det billigere for mange, hvis man alligevel ønsker at modtage kabel-TV.

Hvis du er i tvivl om, hvilket slags bredbånd du kan få, kan du kontakte de forskellige udbydere og lade dem hjælpe dig med det. Du kan finde inspiration og billige priser i oversigten ovenover.