Skal din boligforening have nyt internet? Der kan være mange penge at spare ved bredbånd til foreninger, hvor I som beboerforening kan tilbyde beboerne det samme internet til favorable priser. Vi giver dig overblik over priser, hastigheder og muligheder.

Find nyt bredbånd til andelsforening

Sammenlign priser og muligheder.

Samlet bredbånd i andelsforeninger gør det let for andelsejerne og lejerne at koble sig på nettet, og hvis man lader betalingen være en del af de månedlige udgifter, gør det livet en del lettere og mere overskueligt for mange, som så kan undgå at skulle lave separate, og ofte dyrere, betalinger hver måned.

En af de ting, der ofte bliver diskuteret på generalforsamlinger i andelsforeninger, er internet. For der kan være mange penge at spare ved at samle alle internetopkoblinger hos én udbyder, i en samlet løsning.

Her ses en oversigt over internetudbydere, du bør overveje når du skal vælge bredbånd:

  • Kviknet: Kviknet har nogle af markedets bedste priser og du kan få internetforbindelser på tre måder; telefonstik, kabel-tv og bolignet. De har hastigheder op til 500 mbit/s som bør være tilstrækkeligt for de fleste.
  • Hiper: Hiper er en god løsning, da de tilbyder bredbåndsforbindelser via både telefonstik, kabel tv og fiber. Der vil derfor være noget for alle behov og så får man meget for pengene. Endda med hastigheder op til 1000 mbit/s. Så en oplagt mulighed for boligforeninger.
  • Yousee: Yousee tilbyder mange forskellige løsninger indenfor internet. Det er også her muligt at kombinere bredbånd med bl.a. TV-kanaler, og man kan opnå gode rabatter ved dette. Man skal være over 50 husstande i en forening, for at kunne lave en aftale om Yousee Foreningsbredbånd.
  • Stofa: Hos Stofa kan man selv være med til at sammensætte den løsning, man har brug for. Stofa tilbyder bredbånd til foreninger, og der er også mulighed for at kombinere internetopkoblingen med TV-kanaler og flere former for digital underholdning.

Bredbånd til andelsforeningOvervej fibernet til foreninger

Der er rigtig mange udbydere, der tilbyder fibernetløsninger til foreninger, i stedet for almindeligt bredbånd. Da der ofte er tale om mange husstande, kan det nemlig godt betalte sig at få etablere fibernet, hvilket giver en sikker og hurtig forbindelse.

Det kræver ikke andet end at kontakte en fibernetudbyder, som kan finde ud af, hvad det vil koste at blive koblet op på fibernettet. Dette er bestemt værd at overveje, inden man bestiller nyt bredbånd til foreninger.