Elsker du er streame serier og Smart TV over nettet? Det er blevet mere og mere populært at se fjernsyn og serier online, men det kræver en bredbåndsforbindelse med en god hastighed. Sammenlign bredbåndsudbydere og deres priser herunder.

Find hurtigt bredbånd til streaming og TV

Streaming på nettet er så småt ved at overtage det gamle flow-tv, og der er efterhånden rigtig mange danskere som benytter sig af de mange online tjenester, der tilbyder streaming af Smart TV og serier. De to mest kendte udbydere er HBO og Netflix, men der er mange om buddet. Find en god bredbåndsløsning til din streaming via bredbåndsudbyderne i oversigten.

Netflix anbefaler deres brugere, at have en hastighed på mindst 5 Mbit for at kunne se serier i HD kvalitet. Det er altid godt at være på den sikre side, og derfor har vi udvalgt bredbåndsforbindelser, der alle har mindst 20 Mbit i downloadhastighed.

Bredbånd til streaming & Smart TVUploadhastigheden er ikke væsentlig for, når du skal streame, så den kan du godt se bort fra, hvis dit primære formål er at streame og se Smart TV. I oversigten kan du også se, hvad bindingsperioden er på, hvad den månedlige udgift bliver, samt hvad det koster i oprettelsesgebyrer at blive kunde hos de forskellige selskaber.

Almindeligt eller mobilt bredbånd til Smart TV & streaming?

Som udgangspunkt kan du sagtens bruge begge dele – altså både almindeligt og mobilt bredbånd – til Smart TV og til streaming. Hvis du er meget på farten, eller f.eks. opholder dig meget i dit sommerhus, så er det godt at kunne tage sit bredbånd med sig, hvilket netop er idéen med den mobile løsning.

Du skal dog være opmærksom på, at mobilt bredbånd er begrænset af områdets mobilmaster, så hvis du befinder dig i områder, hvor signalet er dårligt, er du lige vidt. Det er derfor en god idé at undersøge, hvordan forbindelserne er i de områder, som du forestiller dig at skulle bruge dit mobile bredbånd i.

Overvejer du dette fordi du ofte er i sommerhus, bør du overveje, om det kan svare sig at have to forskellige bredbåndsforbindelser – et til hjemmet, og et til sommerhuset – i stedet for mobilt bredbånd. Du vil nemlig oftere opleve dårligt signal og en ustabil forbindelse med mobilt bredbånd end med almindeligt, hvilket er store irritationsmomenter, når det kommer til Smart TV og streaming.