Det er blevet populært at låne online. Der findes en lang række udbydere på nettet, som er klar til at hjælpe dig. Der kan være markante forskelle i renter og omkostninger. PRISAS har derfor set på de billigste lån i 2019 og hvem du bør søge hos. Se hvem der tilhører de billigste lånefirmaer. Der kan være mange penge at spare, så husk altid at ansøge hos flere firmaer.

Hvem tilbyder de billigste lån i 2019?

Prisas.dk følger online markedet tæt og har lavet en oversigt med nogle af de billigste lånemuligheder i 2019. Det er klart at renterne altid kan skifte og din tilbudte ÅOP vil afhænge af udbydernes kreditvurdering af dig.Vi kan derfor kun anbefale dig at søge flere steder, da det er gratis og uforpligtende.

Der er mange grunde til at have stort fokus på renten og omkostninger, når man optager forbrugslån online. Særligt ved større pengebeløb, kan de samlede omkostninger variere en del.

Vær opmærksom på de forskellige alderskrav hver udbyder har til dig som ansøger. Ansøg hos 2-3 af firmaerne i oversigten, for at skabe dig et godt udgangspunkt og være sikker på at finde den billigste løsning.

Se også vores guide til at lave billige forbrugslån med lav rente her.

Lendon – gratis op til 4.000 kr.

Nogle af de billigste løsninger, når forbrugslånet kun er på nogle få tusinde kroner, er Lendon. Her er det muligt at søge op til 4.000 kr. gratis. Det betyder, at der hverken er renter eller gebyret, men at du låner 4.000 kr. og betaler det samme beløb tilbage igen.

Det skal dog nævnes at disse små pengebeløb typisk bliver betegnet som kviklån. Det er derfor de ikke indgår i tabellen herover.

Hos Lendon er løbetiden på 30 dage, som du skal overholde. Desuden kan man kun benytte sig af “velkomstilbuddet”, da det kun er første gang det er gratis.

Santander Bank og Bank Norwegian – ved større lånebeløb

Er det til gengæld lidt større lånebeløb, der er brug for, er Santander Bank og Bank Norwegian de billigste løsninger netop nu. Det er ligeledes hvad renterne i vores oversigt indikerer.

Det er bare vigtigt at pointere, at den rente du får tilbudt vil være individuel. Så det er stadig din privatøkonomi der bestemmer, om renten bliver høj eller lav. Kreditvurderingen har altså en stor indflydelse, men disse udbydere har de laveste vejledende renteniveauer.

I langt de fleste tilfælde vil de altså være den billigste løsning for dig, med laveste ÅOP.