Er du under uddannelse til ergoterapeut eller overvejer du at skifte a-kasse? Få overblik over dine forskellige muligheder, så kan finde den rette a-kasse for dig. Sammenlign a-kassernes priser og fordele, og find en god a-kasse som ergoterapeut.

Find en a-kasse som ergoterapeut

Hvis du ikke har været medlem af en arbejdsløshedskasse før, eller aldrig har tænkt særlig meget over det, så kan det være lidt af en jungle at begive sig ud på dette marked. Vi har forsøgt at koge de mange informationer ned, og udarbejdet denne artikel. Den kan forhåbentlig hjælpe dig med at få overblik og vælge rigtigt.

Din sundhedsfaglige arbejdsløshedskasse

DSA er en a-kasse, som er skabt til dig der er enten sundhedsfagligt uddannet eller går på en sundhedsfaglig uddannelse. DSA er skabt til ergoterapeuter, fysioterapeuter, jordemødre, radiografer, sygeplejersker og bioanalytikere – altså kort sagt, til jer der beskæftiger jer med det sundhedsfaglige felt.

Dette er den eneste a-kasse der har specialiseret sig indenfor dit fag, og derfor det eneste sted der kan tilbyde dig rådgivning og hjælp ud fra fra samme baggrund som din. De kender dit arbejdsmarked bedre end alle andre og vil være et godt valg.

Overvejer du andre muligheder, det kan være på grund af prisen eller lignende, bør du overveje disse 3 populære tværfaglige a-kasser for ergoterapeuter og mange andre faggrupper:

Tips før du vælger udbyder

A-kasse til ergoterapeuterSelvom det udmiddelbart ligger lige til højrebenet, hvilken arbejdsløshedskasse, du skal melde dig ind i, så er valget selvfølgelig dit helt eget. Der findes mange a-kasser, som har åbent for alle, også selvom du er ergoterapeut, og de ikke har specialiseret sig indenfor dette. De kan stadig yde god service samt udbetalte dagpenge, hvis du skulle stå uden arbejde en dag.

Sammenligner man DSA med andre arbejdsløshedskasser, som man som ergoterapeut også kan melde sig ind i, fremgår det tydeligt at DSA’s medlemsskab er noget billigere end de fleste.

Der kan dog være særlige fordele og muligheder der gør, at de ikke er den rigtige for dig. Det er jo helt individuelt, hvilke præferencer man har.