Opdateret: Profil Lån er ikke længere aktive, men du henvises nu i stedet til Sparxpres, der hele tiden har stået bag. Her kan du søge 10.000 – 50.000 kr. 

Har du hørt om Profil Lån? Det kan være du lige har hørt om dem, eller overveje at ansøge hos dem, men gerne vil vide lidt mere først. Det har du muligheden for i denne Profil Lån anmeldelse.

Prisas har anmeldt udbyderen og giver dig her en trin for trin gennemgang. Dels til hvad de kan tilbyde dig og til hvordan du kommer godt igennem deres ansøgningsproces. Tjek vores anmeldelse af Profil Lån og kom godt i gang.

Profil Lån – trin for trin

Profil Lån var nye på lånemarkedet i 2017 og det er sikkert ikke alle der ved præcis, hvad man kan forvente. Vi har derfor lavet en trin for trin guide i vores anmeldelse, så du kan vurdere om de er noget for dig.

Først til de helt grundlæggende ting du bør vide om Profil Lån:

  • Lånebeløb: 5.000 – 50.000 kr.
  • Løbetid: 12 – 60 måneder
  • Du skal være mindst 18 år
  • Du må ikke være i RKI
  • Du skal have dansk bopæl

Har du brug for 50.000 og ønsker at se de øvrige muligheder på markedet? Se hvor du kan låne 50000 kr. via Prisas.dk her.

Ansøgningen sker ifølge dem selv, via 4 simple trin, der består af følgende:

  1. Du udfylder ansøgningen (hav dokumentation klar)
  2. Kreditvurdering af Profil Lån
  3. Underskriv med NemID
  4. Udbetaling til NemKonto

Dokumentationen kan være et billede af din legitimation, lønsedler eller årsopgørelser, der bekræfter din angivne indtægt. Du bør altid have disse informationer klar ved hånden, når du søger forbrugslån, da du bliver bedt om det flere steder. Så det vil spare dig en del tid.

Alt i alt er ansøgningsprocessen meget ligetil, præcis som det kendes hos flere øvrige udbydere på nettet.

En del af SPAREXPRES

Kender du til firmaet SPAREXRES? Det er dem som Profil Lån er en del af, men det tolker vi kun positivt, da det betyder de har en stor viden og erfaring som långiver. For nok er Profillaan.dk nye i Danmark, men det er folkene og virksomheden bag ikke. Det fordrer altid en vis troværdighed.

Det er rent faktisk det danske pengeinstitut Spar Nord Bank A/S der ejer både SPAREXPRES og dermed Profil Lån. Sidstnævnte er bare en ny platform hvor de kan udbyde deres forbrugslån til danske kunder, hvor de ønsker at gøre det nemt og overskueligt for dig som kunde.

Det er kort sagt en låneplatform, specialiseret i at varetage private kunder online, noget andre store pengeinstitutter som Danske Bank og Nordea ellers holder sig fra. Det er kort sagt en meget seriøs udbyder der er komme på online lånemarkedet og vi håber de bliver der længe. Det er altid sundt med nye muligheder og øget konkurrence imellem udbyderne.