Billigere boliglån til dig som kunde.

Der har længe været krig om de boligejende privatkunder og den kamp ser ikke ud til at stoppe foreløbig. Nykredit lancerer nemlig et nyt alternativ til F1-lånet.

Et billigere alternativ, der kan betyde bedre boliglån til dig som kunde. Specielt Nykredit og Totalkredit har længe været i hård kamp og den store vinder er i sidste ende, den enkelte privatkunde. Læs mere om det nye lån fra Nykredit her. 

Nykredit med nyt variabelt forrentet lån

Det er et nyt variabelt forrentet lån fra Nykredit, som vil komme til at udløse en priskrig på markedet. I hvert fald ifølge John Norden, der har udtalt sig til EPN.

John Norden mener at det nye alternativ skal ses som en direkte konkurrent, til de nye billige lån fra BRF Kredit og Jyske Bank. Så man kan roligt sige at landet store spillere i banksektoren, er ved at byde hinanden op til dans.

Glæde hos boligkunder

Prisas har snakket med flere boligkunder og der er naturligvis stor glæde at spore, hos de privatkunder man spørger.

For i sidste ende vil priskrigen kunne medføre endnu billigere boliglån. Det selvom renteniveauet og omkostningerne allerede er på et meget gunstigt niveau.

Det bliver spændende at se hvordan kampen udvikler sig og om vi kan forvente nye lånealternativer fra andre udbydere, i løbet af de næste uger.

Prisas.dk vil som altid holde dig opdateret.