Opdateret: Plutus er ikke længere aktive, men vi har valgt at fastholde vores anmeldelse. 

Vælg lånebeløb og se hvem der ellers kan hjælpe dig her.

Plutus er en helt ny dansk låneformidler, der tilbyder muligheden for at søge op til 75.000 kr. Det er den seneste nye udbyder på lånemarkedet online, der hele tiden bliver bedre og bredere.

Som ny udbyder er det de færreste danskere der kender til Plutus lån eller har erfaringer og Prisas.dk har derfor lavet en anmeldelse af dem. I vores anmeldelse kan du læse om dine muligheder, vores vurdering og få et godt indtryk af, om Plutus er det rigtige sted at låne penge for dig. 

Plutus anmeldelse

Plutus ApS er et friskt pust på markedet, for de formidler forbrugslån og mobillån til en fornuftig rente. Man kan håbe det kan være med til at presse de øvrige udbydere på markedet. Så omkostninger generelt bliver sænket for dig som forbruger.

Efter vores mening opfylder Plutus tre af de vigtigste egenskaber, for udbyderne online. Hurtigt svar, nem ansøgningsproces og underskrift med NemID. Det giver dem gode muligheder for at blive en succes hos lånerne på nettet.

Med et Plutus lån kan du forvente følgende:

  • Lån mellem 3.000 – 75.000 kroner.
  • Ekstremt hurtigt svar på få minutter.
  • Hurtig underskrift via NemID (pengene senest næste dag).
  • Løbetid på 12 – 72 måneder.

Kom i gang med det samme

Du har muligheden for nemt at starte din låneansøgning ved at besøge dem på Plutus.dk. Så vil du få et indtryk af hvor hurtigt de har opbygget ansøgningsprocessen. Det vil være gratis og uforpligtende at ansøge.

Den mest væsentlige at vide for dig som låner er, at deres debitorrente er højere end de billigste udbydere på markedet online. Men det behøver ikke nødvendigvis betyde at de er dyrere. Det kan du kun finde ud af ved at ansøge og indhente et lånetilbud. Det vil nemlig give dig en ÅOP, du så kan sammenligne med de øvrige tilbud du har modtaget

At de selv på små pengebeløb som eksempelvis 3000 kroner kræver en løbeperiode på mindst 12 måneder, viser med al tydelighed at det er en seriøs udbyder. De tilbyder ikke kortsigtede lån for at score en høj gevinst.

Indtil videre er vi positive over for Plutus ApS lånefirma og vi vil løbende opdatere siden, som vi bliver klogere og mere erfarne omkring dem.

Tjek andres Plutus erfaringer

Det er altid en god idé at tjekke andres erfaringer, inden du optager et lån. Lige med Plutus og erfaringer, er der meget få på markedet. De er kort sagt så nye, at det er de færreste som kender til standarden af deres kundeservice og ekspeditionstider.

En af de bedste kilder til at blive klogere er Trustpilot.dk, men her har de fortsat den første anmeldelse til gode. Prisas.dk vil følge udviklingen tæt og opdatere denne artikel, som vi bliver klogere i de kommende måneder.

Værd at vide om Plutus ApS

Til sidst slutter vi af med en række fakta om Plutus ApS, så du kan få et indtryk af, hvad de er for en størrelse.

  • De er en formidler, der hjælper dig med at finde det bedste lån.
  • Adresse: Skindergade 15, København.
  • Firmaet blev grundlagt 27. januar 2014.
  • NemID godkendelse på ansøgninger.
  • Du kan søge fra både mobil og computer.