Har du hørt om Nordiclån? Ellers vil du komme til det i løbet af de næste måneder. Nordiclån.dk blev lanceret maj 2016, med muligheden for at låne op til 50.000 kroner.

Et nyt alternativ på lånemarkedet online, hvilket er med til at bidrage til en øget konkurrence og det er rigtig positivt. Dit udvalg som forbruger bliver større og konkurrencen medvirker lavere renter generelt set. Få et godt indblik i hvem Nordiclån.dk er inden du ansøger, i vores Nordiclån anmeldelse.

Lånemuligheder hos Nordiclån

Først vil vi se på dine lånemuligheder som kunde, da det er det mest centrale for de fleste. Vi har opsummeret de vigtigste forhold herunder, så du hurtigt kan få et overblik:

  • Hurtig og nem ansøgningsformular
  • Brug pengene som du ønsker
  • Betal ud når du vil

Vi synes specielt du skal bemærke to ting. Dels at renten starter fra et fornuftigt niveau, hvilket er lavere end mange af de øvrige firmaer på markedet. Få er billigere, så Nordiclån er bestemt et prisvenligt alternativ for dig.

Besøg Nordic Lån

Dels at du kan bruge pengene som du ønsker. Det er én af de klare fordele ved lån online kontra i banken. På nettet blander firmaerne sig ikke og det giver dig større fleksibilitet og frihed som kunde. Noget de fleste foretrækker, når der optages forbrugslån.

Krav til ansøgere

Der er altid krav, du skal kunne opfylde for at kunne blive godkendt hos Nordiclån. De er dog ret milde, hvilket gør at de fleste vil få godkendt deres ansøgning. Her er kravene:

  • Du skal være mindst 20 år
  • Du skal kunne dokumentere din indtægt
  • Du må ikke stå i Ribers

Hvem står bag Nordiclån?

Nu hvor Nordiclån.dk er et nyt firma, hvem står så bag? Det gør L’EASY A/S som de fleste danskere nok allerede kender. De har drevet lånevirksomhed igennem mange år og er derfor én af de mest rutinerede og erfarne på online markedet.

Så selvom Nordiclån er nyt, kan du være sikker på at folkene bag ved præcis hvad de laver. Det giver en høj professionalisme, troværdighed og vi mener derfor trygt du kan ansøge hos dem, som hos alle andre.

Større konkurrence er godt for forbrugeren

Der er ingen tvivl om at nye udbydere på markedet, altid er godt nyt for dig som forbruger. Det bidrager nemlig til en øget konkurrence, der i sidste ende medfører bedre forhold for dig som kunde.

Det kan være i form af lavere renter, flere fordele eller nye muligheder. Branchen er blevet meget dynamisk de senere år, hvor udbydere som Fokuslaan.dk og Bank Norwegian er kommet på markedet for nylig.

Kombineret med at “gamle” udbydere som L’EASY fortsat er aktive, er der kommet rigtig mange valgmuligheder og høj konkurrence, til glæde for dig som forbruger.