Opdatering: Netcredit er lukket i Danmark og er ikke længere en mulighed.

Se hvem der ellers kan hjælpe dig alt efter dit lånebehov, lige her.

Netcredit.dk er en god lånemulighed online, hvor du hurtigt kan få penge mellem hænderne uden det koster dig en formue. De tilbyder dig nemlig et Netcredit lån på 4000 kr. som ny kunde.

Har du brug for flere penge kan du ansøge op til 10.000 kroner, så længe du er over 20 år og ikke står i RKI. Vi ser nærmere på dem i vores Netcredit anmeldelse, hvor vi ligeledes hjælper dig godt i gang. 

Lån 4000 kroner som ny kunde

De små lånebeløb online har historisk set været behæftet med ekstremt høje omkostninger, men det er ikke tilfældet anno 2015.

En unik mulighed for dig der har brug for lidt ekstra penge mellem hænderne et par uger. Vi kan derfor kun anbefale dig at gøre brug af disse gavmilde “tilbud” fra online udbyderne.

Krav og lånemuligheder

Er du i tvivl om du opfylder deres krav til dig som låntager, kan du se nærmere på hvilke forhold der gør sig gældende her:

  • Lånebeløb: 500 – 10.000 kroner
  • Løbetid: 5 – 30 dage
  • Minimumsalder: 20 år
  • Dokumentation ikke nødvendigt
  • Ingen RKI
  • Bopæl i Danmark
  • NemID til underskrift af aftale

Ud fra disse krav og muligheder kan du sikkert fornemme, at det er en rigtig moderne og attraktiv løsning de tilbyder dig som kunde. Særligt muligheden for NemID lån og ingen dokumentation må være en fordel for mange. Du behøver altså hverken bruge tid eller besvær på at finde lønsedler eller årsopgørelser frem, når du skal søges.

Værd at vide om Netcredit ApS

Vi slutter af med at se nærmere på udbyderen bag, Netcredit ApS. Det er et relativ nyt selskab der blev stiftet 20. oktober 2014 og med udgangspunkt i det centrale København.

Udover aktiviteter i Danmark, er de ligeledes aktive i lande som Tjekkiet, Polen og Rusland. Det er altså på mange måder en international udbyder.

De anvender Nordea Bank, så hvis du også har dem, kan du forvente at modtage pengene ekstra hurtigt. For mere information kan du besøge deres hjemmeside. Da de er en relativ nye udbyder på det danske marked, er det ikke de store erfaringer du kan drage nytte af, men vi anser dem som et godt og troværdigt lånefirma.

OBS: Netcredit er siden anmeldelsen, udgået fra det danske marked! Vi har valgt at fastholde vores anmeldelse, hvis de skulle åbne op igen, på et senere tidspunkt.