Hvad er vi uden gode transportmidler, der kan bringe os fra A til B, eller give os en dejlig tur i det gode vejr? Mange danskere vælger at investere i både, campingvogne og MC, der kan være fantastiske når vejret er godt.

Det er bare dyrt og her opstår behovet for finansiering. Har du brug for et lån til ny båd, trailer, motorcykel eller noget helt fjerde? Så bør du se med her, for vi hjælper dig godt i gang. 

Der er nemlig en del muligheder for at skaffe finansiering. En af de klare fordele ved lånefirmaerne på nettet er, at de sjældent blander sig i formålet. De har primært fokus på din privatøkonomi og månedlige indkomst. Det gør ingen forskel om du vil låne penge til brugt motorcykel, eller lave et lån til ny campingvogn, båd eller trailer.

Prisas hjælper dig godt i gang, så du kan købe præcis det du drømmer om.

 

Brug for penge til båd, MC eller trailer?

Mange danskere har drømme, men en begrænset økonomi. I disse tilfælde er det godt du har muligheden for at låne penge på nettet. Det er langt fra altid, at banken er åbne eller forståelige for dine ønsker som kunde og forbruger.

Låneudbyderne på nettet tilbyder dig lån på alt fra 100 – 350.000 kr. hvilket bør være nok til at finansiere selv de dyre både og motorcykler. Omvendt kan trailere og campingvogne købes for langt mere fornuftige summer.

Du skal vide at det ikke er alle der får godkendt deres ansøgning. Du skal derfor være realistisk over for, hvor mange penge du ansøger om, i forhold til hvad din privatøkonomi kan bære.

Prisas hjælper alle lånere godt i gang og du kan starte ansøgningsprocessen hos os. Vi gør det nemt at finde det billigste lån online.

Læs også: Lån med lav rente

Køb brugt – gode alternativer

Vi har altid et valg som mennesker og der vil ofte være gode alternativer. Prisas har fundet en række af de bedste alternativer frem til dig. Hvis du gerne vil undgå et lån, eller spare nogle penge, vil brugtkøb være en oplagt mulighed.

Hvor du skal starte med at lede afhænger meget af, om du søger en brugt motorcykel, trailer eller brugte både.

Brugte motorcykler på 123mc.dk

På 123mc.dk finder du et bredt udvalg af køb/salg af brugte motorcykler. Den er en side med fuld fokus på MC og du bliver derfor ikke forstyrret af alt muligt andet. Et godt sted at starte, hvis du vil have et indtryk af mulighederne og diverse priser.

Standen er generelt god på de motorcykler du finder på deres hjemmeside.

Køb/salg af brugte både via Scanboat

Scanboat er pendanten inden for både, hvor du kan sælge, købe og bytte. Muligheden for at bytte kan være interessant hvis du allerede har en gammel båd, men gerne vil have den udskiftet.

Et godt site for handel af både, hvor du kan lave gode handler, hvis du har forstand på det. Hvis ikke, anbefaler vi kraftigt at du køber nyt og får god rådgivning af butikken. Nykøb giver dig nemlig en helt anden garanti.

Billige trailere hos Bilka

Bilka er efterhånden blevet specialister i at tilbyde billige trailere til deres kunder. Det kan være du skal flytte bopæl, eller flytte store genstande fra A til B. På Bilka kan du både låne og købe trailere til en fornuftig pris.

Hvad du vælger afhænger af dig og dine planer. Der er kun grund til at købe, hvis du bruger den meget.

 

Du har nu fået en masse inputs til hvordan du kan få anskaffet dig den båd, MC eller trailer du har behov for. Valget er dit, men det er efterhånden blevet rigtig nemt og hurtigt at søge om penge på nettet.

Efter at mange udbydere er begyndt at tilbyde lån via NemID, er det kun blevet endnu mere udtalt. Det betyder nemlig du kan have pengene allerede samme dag.