Har du brug for penge til at holde en stor fest? Det kan være dyrt at holde en konfirmation, dåb eller bryllup.

Hvis du ikke har sparet nok op, har du muligheden for at søge om lån til konfirmation, bryllup og barnedåb på nettet. Du har faktisk muligheden for at søge op til 400.000 kr..

Du kan hurtigt komme i gang med at ansøge her

Finansiering til de store begivenheder

Prisas hjælper alle forbrugere med at skaffe billige lån efter dine behov. Hvis du har brug for finansiering til en stor begivenhed, har du gode muligheder online. Det kræver bare du har en fast indkomst og ikke står i RKI.

Du kan søge om alt fra 5.000 – 400.000 kr., hvilket bør dække de fleste behov. Jo mere du ønsker at låne, desto bedre skal din økonomi normalt være.

Husk på det er gratis og uforpligtende at ansøge om lån til bryllup, dåb og konfirmation, så der er alle grunde til at søge flere steder. Det gør ingen forskel hvilken begivenhed du søger penge til.

Hvis du besøger vores gode låneoversigt, kan du sammenligne udbyderne med hinanden og udvælge de 2-4 firmaer du vil søge hos. Du får svar samme dag, så du vil hurtigt få en afklaring på dine muligheder.

Find det bedste lån op til 350.000 kr.

Video om at låne penge til fester som dåb og konfirmation

 

Planlægning af konfirmationen

Langt de fleste danskere bliver konfirmeret når de rammer en alder på ca. 13 år. Det er festen hvor man træder ind i de voksnes rækker og en stor dag for alle konfirmander.

Det betyder at konfirmationen skal forløbe helt efter planen, så konfirmanden får en god oplevelse. Det er ikke altid så ligetil at få planlagt og arrangeret det hele.

Hvor skal det holdes, hvem skal man invitere og hvad skal der på menuen? Mange spørgsmål melder sig på banen og i bør altid gennemgå det hele i familien. Så konfirmanden føler sig som en del af beslutningsprocessen.

Hvis du har brug for hjælp eller inspiration til konfirmationen, kan du finde det meste på Konfirmationsportalen. Det er som navnet antyder, en portal med det meste.

Du kan finde svar på det meste og i hvert fald gode råd til hvordan du kommer bedst igennem hele planlægningen. For ét er at låne penge til konfirmation. Noget andet er hvordan du bruger pengene bedst og får holdt den perfekte fest.

Hjælp til brylluppet?

Brylluppet kan hurtigt blive en meget uoverskuelig fest at arrangere. Der er rigtig mange ting at holde styr på og det finansielle aspekt er kun én af mange områder.

Prisas.dk vil ikke kun give dig råd til hvordan du skaffer penge til det dyre bryllup. Vi vil ligeledes guide dig på rette vej med planlægningen. For hvis du ligefrem låner penge til bryllup, er det jo ikke smart at bruge dem på en dyr bryllupsplanlægger.

Du kan sagtens løse opgaven selv, hvis du bare allierer dig med venner og familie. Der er flere gode sider på nettet, hvor du kan finde huskelister, gode råd og hjælp fra venlige sjæle. En af disse sider er Bryllupsklar.dk.

De har et forum hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål og en masse gode guides. De har sågar et planlægningsværktøj, der kan overflødiggøre en professionel planlægger og spare dig penge.

 

Vi håber du kan bruge vores råd og henvisninger til at skaffe finansiering og få holdt en fantastisk fest!