– Sikkert og nemt

Det fleste danskere kender til nøglekort og NemID efter det blev lanceret for år tilbage. Flere og flere lånefirmaer er begyndt at tilbyde dig muligheden for at låne penge med dit NemID. Det fungerer nemlig som din underskrift online og kan spare begge parter meget tid og besvær.

NemID lån er helt sikkert fremtiden for mange udbydere, der ikke gider besværet med breve og fysiske underskrifter via Post Danmark. Det gør at du kan låne og få pengene med det samme, fordi ventetiden bliver fjernet.

Det eneste du skal vente på er godkendelse fra lånefirmaet og hvis I ellers benytter samme bank, kan pengene være på kontoen samme dag! Læs mere om at søge lån med NemID i denne artikel. 

Lån og underskriv med NemID

Den mest iøjnefaldende fordel ved NemID er din mulighed for at søge lån og underskrive med NemID signaturen. Du skal ikke længere vente på posten eller scanne din underskrift ind. Du underskriver med dit nøglekort, præcis som når du logger på Netbank eller Skat.dk.

Søg lån onlineNemID har været undervejs i mange år, da TDC startede deres arbejde med digitale signaturer helt tilbage i 2003. Efter mange forbedringer af login løsningen og sikkerheden, kom løsningen på markedet den 1. juli i 2010.

Man kan altid diskutere om NemID er mere sikker end en fysisk underskrift, men det er i hvert fald den bedste digitale løsning i Danmark.

Hævet over al tvivl er i hvert fald, at du har en unikt mulighed for at søge lån og få pengene med det samme. Ventetiden er gået fra at være på dage til få timer.

Lån med NemID underskriftRelevante sider om NemID

Det er vigtigt at du har respekt for brugen og sikkerheden bag dit NemID og personlige nøglekort. Det er nemlig adgangen til Netbank, lån, Skat.dk og mange offentlige hjemmesider. Det skal helst ikke havne i andres hænder.

Firmaet bag NemID løsningen gør meget for at informere om sikkerheden og det kan være nyttig læsning for de fleste. På denne side kan du se deres overordnede oversigt med artikler og gode råd om sikkerheden.

Vær opmærksom på de falske e-mails der er i omløb, som prøver at franarre dig oplysninger!

Du kan se meget mere på www.Nemid.nu hvor du også kan bestille nyt nøglekort eller adgangskode.

Alt i alt er NemID lån fremtiden og nemt at anvende for dig som forbruger, når lånet skal signeres. Lån og få pengene i dag på under 24 timer. Det er scenariet hos de fleste udbydere på nettet. Klik ind på vores oversigt over gode og billige lånefirmaer, for at komme i gang.