For mange af os kan det være svært at få pengene til at række sidst på måneden. Hvis man har et stramt budget, kan det hele blive væltet af en stor uforudset udgift, som for eksempel en reparation i huset. Der kan man ende i en økonomisk situation, hvor man ikke har mulighed for at få det ordnet og betalt af egen lomme. Det kan være et problem, hvis der er mange dage til næste lønningsdag.

Der findes heldigvis en mulighed for at låne penge i 14 – 30 dage online, helt gratis som ny kunde. En god midlertidig løsning, hvis der er uforudsete regninger, husleje eller andet vigtigt der skal betales inden næste indtægt. Se mulighederne hos Prisas.

Lån gratis i 14 til 30 dage

Har du brug for pengene i 14 eller 30 dage? Det gør reelt ikke den helt store forskel. Hos disse udbydere kan du søge gratis lån i op til 30 dage, som ny kunde. En fantastisk mulighed hvis du mangler penge på kontoen i en kortere periode. Ansøg gratis hos dem her:

Normalt vil de fleste tænke, at det ikke kan betale sig at dække ubetalte regninger eller lignende med et lån, da man jo skal betale renter og derfor bare flytter problemet. Men hvis du kan betale et lån på 4-6.000 kr. tilbage inden for 30 dage og når du kan optage det gratis, kan det faktisk være en smart manøvre. Omend den virkelig kun bør anvendes med omtanke.

Når du søger denne type kviklån vil løbetiden typisk være på alt fra 5 til 30 dage. Hvad du vælger er helt op til dig selv. Man kan stille spørgsmålstegn ved hvorfor man skal vælge en løbetid på 14 dage, hvis det ikke er dyrere at have pengene i 30 dage. Omvendt er det godt at få tilbagebetalt så snart man kan.

Gratis for nye kunder

Det er vigtigt at understrege, at det blot er gratis for nye kunder. Et gratis lån kan gøre underværker for økonomien, da man på den måde kan have penge nok til at klare sig indtil næste lønningsdag.

Det er blot en god idé at sætte sig ordentligt ind i betingelserne for tilbagebetaling, så du overholder dem til punkt og prikke. Gør du ikke det, kan du risikere at blive pålagt omkostninger eller rykkere. Det er der ingen grund til, bare fordi du ikke har gjort det til tiden. De vil som udgangspunkt være ligetil, så det handler bare om at vide hvordan/hvornår og ellers kan kundeservicen altid hjælpe dig.

Hav pengene i 14 til 30 dage

Når der søges penge online, kan der vælges vidt forskellige løbetider. Ved kviklån er det helt normalt at vælge 14, 21 eller 30 dage. Hvorimod man ved forbrugslån typisk har en mindste-løbetid på 12 måneder. Forskellige lån har forskellig låneperiode.

Det er vigtigt at du tænker dig om, inden du vælger løbetiden. Det er nemlig afgørende at du kan overholde tidsfristen, da du ellers kan komme til at betale dyrt i rykkere og ekstra renter. Det kan derfor generelt godt betale sig at være realistisk og omhyggelig, når du vælger løbetid.

Er der udsigt til indtægt i nær fremtid, kan du søge lån op til 6.000 kr. gratis med en låneperiode på 30 dage, hvilket kan hjælpe i økonomisk pressede situationer.

Gør det en forskel om jeg vælger en løbetid på 14 dage eller 30 dage?

Det korte svar er nej. Du får som ny kunde et unikt “velkomsttilbud” hvor du kan låne penge gratis i både 14 og 30 dage, alt efter dine behov. Uanset hvad du vælger, vil det være rentefrit hos Lendon og Vivus. Det er bare afgørende at du får tilbagebetalt pengene i tide, for ellers kan det hurtigt komme til at koste dig.