For mange af os kan det være svært at få pengene til at række sidst på måneden. Hvis man har et stramt budget, kan det hele blive væltet af en stor uforudset udgift, som for eksempel en reparation i huset. Der kan man ende i en økonomisk situation, hvor man ikke har mulighed for at få det ordnet og betalt af egen lomme.

Der findes en mulighed for at låne penge i 14 – 30 dage online, helt rentefrit som ny kunde. En god midlertidig løsning, hvis der er uforudsete regninger, husleje eller andet vigtigt der skal betales inden næste indtægt. Se mulighederne hos PRISAS.

Lån rentefrit i 30 dage

Har du brug for pengene i fx. 30 dage? Hos visse udbydere kan du søge lån uden renter i 30 dage, som ny kunde. En god mulighed hos Lendon og Simbo, hvis du mangler penge på kontoen i en kortere periode. Ansøg gratis hos dem her:

Normalt vil de fleste tænke, at det ikke kan betale sig at dække ubetalte regninger eller lignende med et lån, da man jo skal betale renter og derfor bare flytter problemet. Det er derfor noget du virkelig skal gøre med omtanke, når du optager disse små lånebeløb.

Når du søger denne type kviklån vil løbetiden typisk være på alt fra 30 dage til nogle få måneder. Hvad du vælger er helt op til dig selv. Man kan stille spørgsmålstegn ved hvorfor man skal vælge en løbetid på 14 dage, hvis det ikke er dyrere at have pengene i 30 dage. Omvendt er det godt at få tilbagebetalt så snart man kan.

Rentefrit første 30 dage, for nye kunder

Det er vigtigt at understrege, at det blot er rentefrit i 30 dage for nye kunder. Det er blot en god idé at sætte sig ordentligt ind i betingelserne for tilbagebetaling, så du overholder dem til punkt og prikke.

Gør du ikke det, kan du risikere at blive pålagt omkostninger eller rykkere. Det er der ingen grund til, bare fordi du ikke har gjort det til tiden. De vil som udgangspunkt være ligetil, så det handler bare om at vide hvordan/hvornår og ellers kan kundeservicen altid hjælpe dig.

Når der søges penge online, kan der vælges vidt forskellige løbetider. Ved kviklån er det helt normalt at vælge 14, 21 eller 30 dage. Hvorimod man ved forbrugslån typisk har en mindste-løbetid på 12 måneder. Forskellige lån har forskellig låneperiode.

Det er vigtigt at du tænker dig om, inden du vælger løbetiden. Det er nemlig afgørende at du kan overholde tidsfristen, da du ellers kan komme til at betale dyrt i rykkere og ekstra renter. Det kan derfor generelt godt betale sig at være realistisk og omhyggelig, når du vælger løbetid.