Er du på udkig efter et stort lån op til 350.000 kroner? Prisas.dk har lavet en oversigt med de førende lånefirmaer online, hvor du kan låne fra 5.000 og op til 350.000 kroner. Du kan ansøge helt gratis og uforpligtende online. Du selv bestemmer hvor stort et lån du ønsker at søge.

Oversigt over store lån online

Det er billigere end nogensinde at låne penge på nettet og nye udbydere som Bank Norwegian, Lendme og Santander Consumer Bank, har virkelig bidraget til et lavt renteniveau og billige løsninger. Du finder begge udbydere i vores oversigt.

Det bedste ved at at søge online er, at ingen blander sig i formålet. Brug pengene som du vil, uanset om det er til nyt køkken, renoveringer eller en ny bil. Der var engang hvor alle lån over 50.000 – 100.000 skulle laves i banken, men nu er der kommet mange gode alternativer på nettet.

Hvilke krav skal jeg opfylde?

Du skal altid opfylde en række krav som ansøger, hvis du vil have godkendt din låneansøgning. Kravene afhænger af udbyderen, men der er alligevel markant forskel på om du søger lån på 25.000 eller lån på 50.000.

Ved kviklån skal du blot være dansk statsborger, ude af RKI og opfylde alderskravet. Kan du sige JA til det, vil du blive godkendt hos langt de fleste.

Ved forbrugslån, hvor beløbene er markant større, skal du ydermere kunne fremvise en fast indkomst eller fast arbejde hos de fleste. Det er ikke altid der fremgår et fast indkomstkrav, men det kan spille en rolle indirekte via kreditvurderingen.

For hvis du kun har en begrænset indtægt, vil det give en dårligere kreditvurdering og det kan i værste fald medføre du bliver afvist. Den bedste hovedregel er, at jo større indkomst og jo bedre kreditvurdering, desto lavere renter vil du få tilbudt.

Alt i alt vil du skulle opfylde følgende krav, når du søger store lån op til 350.000 kr:

  • Ingen RKI
  • Dansk statsborgerskab eller bopæl
  • Alderskrav: Mindst 18, 20 eller 23 år
  • Indkomstkrav

Refinansiering af lån og dyr gæld

De store lån kan fra 50.000 kroner og opefter, kan anvendes til mange forskellige formål. Det kan være til at finansiere projekter eller køb af fx. ny bil eller motorcykel. Men de kan ligeledes benyttes til refinansiering af lån og dyr gæld.

Rigtig mange danskere har stiftet dyr gæld, hvor der betales høje renter. Flere og flere netbanker, ønsker derfor at hjælpe deres udbydere med refinansiering. To af dem der gør mest på området er Bank Norwegian og Lånio.

Der findes mange betegnelser for det samme. Nogle kalder det refinansiering andre kalder det samlelån, men effekten er den samme. Du kommer af med den dyre gæld og skylder samme beløb, men til en markant lavere rente. Det betyder at du spare mange penge og kan få samlet din gæld hos én udbyder. En rigtig god løsning, hvis du render rundt med dyr gæld.