Opdateret: Kvikautomaten tilbyder ikke længere lån, men er nu et brand under Ferratum!

Kvikautomaten anmeldelse med fokus på deres låneprodukter, muligheder og krav. Vi giver dig et fuld overblik over hvad du kan forvente hos dem. Prisas deler ligeledes vores Kvikautomaten erfaringer med dig, så læs vores anmeldelse inden du gennemfører en ansøgning hos dem. 

OBS: Dette er en gammel anmeldelse, der fortæller om det forhenværende Kvikautomaten. De er kun aktive under firmaet Ferratum, der tilbyder kreditter. 

Kampagne: 3.000 kr. gratis i 30 dage!

Vi starter med en helt frisk kampagne fra Kvikautomaten, hvor de tilbyder et gratis lån på 3.000 kroner til alle nye kunder. Det betyder ingen renter og kreditomkostninger, med en løbetid på 30 dage. Det vil være fristende for de fleste, med et kortvarigt pengebehov.

Det er bare vigtigt du får betalt pengene tilbage rettidigt, for at undgå gebyrer og omkostninger. Har du først bevidst dit værd, vil du være bedre stillet, næste gang du vil ansøge hos Kvikautomaten.

Om Kvikautomaten

I dette afsnit af anmeldelsen, kan du blive klogere på hvilke muligheder og krav du vil møde på Kvikautomaten.dk. Det er altid smart at sætte sig ind i udbydernes forhold, inden du begynder ansøgningsprocessen. Se mere her:

Muligheder

  • Beløb på 500 –  6000 kr.
  • Løbetid på 30 dage.
  • Ansøgningsproces på kun 2 minutter.
  • Lån til lige hvad du vil.
  • Pengene udbetales til NemKonto.

Vil du se hvor du ellers kan søge lån på 6000 kroner online? Se hvor du kan låne 6000 kr. via PRISAS her.

Krav 

  • 23 år
  • Ingen RKI
  • Bopæl i Danmark
  • Dansk CPR nummer

Kvikautomaten erfaringer

De “små” lånefirmaer der kun tilbyder mindre beløb, har det ofte med at få mange utilfredse kunder. Årsagen er ret ligetil. Andelen af mindre kreditværdige ansøgere er stor og omkostningerne kan ofte ende med at blive høje.

Virkeligheden er heldigvis en anden for Kvikautomaten. De er hurtigt blevet rigtig populære med deres løsninger og kendt for en god kundeservice.

Det er hvad Trustpilot profilen bekræfter og hvad vi her på Prisas selv har oplevet. På nuværende tidspunkt har de en imponerende Trustpilot score på 8,4 med baggrund i 158 anmeldelser.

Det er imponerende stats for en låneudbyder online. Så vi er bestemt ikke de eneste der varmt kan anbefale Kvikautomaten lån, hvis du har brug for nogle tusinde kroner. De er klart en af de bedste “små” udbydere på nettet.

Se også på Prisas.dk: Leasy lån erfaringer

Praktiske informationer

Kvik Automaten ApS  (en del af Ferratum)

Omøgade 8 i København Ø

Telefon: 70 25 58 45

Mail: Kundeservice@kvikautomaten.dk