Der findes mange former for internetlån og de bliver typisk lavet uden at du skal stille sikkerhed. Du kan vælge at låne alt fra 4000 kr. i form af mikrolån, eller du kan søge et privatlån på op til 400.000 kr. online.

Det er markant nemmere at låne penge online, i modsætning til klassiske banklån, hvor kravene er markant strengere. Du vil derfor have gode chancer for at blive godkendt.

Du har mange muligheder og det er helt op til dig selv, om du ønsker at låne med eller uden sikkerhed.

Hvad behøver man for at låne penge online?

Hvilke informationer og dokumentation du skal bruge for at låne penge online, afhænger dels af låneudbyderen, det ønskede lånebeløb og ikke mindst den lånetype du vælger.

Ved almindelige online lån uden sikkerhed skal du typisk kunne fremvise at du er myndig, via en kopi af sygesikringsbevis eller pas. Det giver nemlig også lånefirmaet muligheden for at kredittjekke dig, ud fra dit CPR nummer.

Dernæst kan det være at du skal fremsende årsopgørelse og lønsedler, der kan bekræfte den faste indtægt du har angivet. Det er specielt ved større lån, at dette er et væsentligt krav.

Renter på internet lån

Renten på disse internetlån er typisk højere end de banklån, hvor du stiller sikkerhed. Når der fokuseres på renten, er en god huskeregel, at jo større lånebeløbet er desto mindre vil dine relative låneomkostninger blive.
Det betyder med andre ord, at den tilbudte ÅOP på et lån online til 10000 vil være højere, end hvis du laver et banklån eller lån uden sikkerhed på 200.000 kr.

Du skal generelt ikke forvente at internet lån er billige, men omvendt kan det være din eneste mulighed. Det er nemlig markant nemmere at blive godkendt af lånefirmaer online, end hvis du skal overbevise din egen bank.

Ønsker du en lavere og mere attraktiv rente på dit internet lån, bør du søge hos flere låneudbydere. Det giver dig nemlig styrkede muligheder for at finde den laveste rente.