Hvad koster det at låne 35000? Hvem kan låne 35000 kr.? Det er helt normale og meget centrale spørgsmål at stille, inden man går i gang med at ansøge. Prisas.dk har set på de to spørgsmål og svarer dig her, så vidt muligt.

Det er altid en god idé at være bevidst om de omkostninger du bliver pålagt, for uden det, kan du ikke være sikker på at få valgt den rigtige og billigste løsning.

Når det kommer til at låne 35000 kr. er det bare umuligt at vide hvad det koster på forhånd. Det afhænger af hvor du søger, din privatøkonomi, samt kreditvurderingen hos det enkelte selskab. Der findes ingen standarder eller skabeloner, der kan give dig svaret. Du må derfor i gang med at ansøge, så du modtager tilbud retur, hvorefter du kan se renter og omkostninger.

Se hvor du kan låne 35000 via Prisas.dk her.

Låneeksempel

Når alt dette er sagt, har vi lavet et låneeksempel for at give dig et indtryk af omkostningsniveauet og hvad du kan forvente. Det er bare vigtigt at understrege tallene er fiktive og ikke udtryk for, hvad du nødvendigvis kan få tilbudt. Her er eksemplets forudsætninger:

  • Hovedstol: 35000 kr.
  • Rente: 9,0 %
  • Løbetid: 30 måneder
  • Startgebyr: 800 kr.

Dette vil give dig samlede omkostninger på 5.077,25 kroner og en åop på 11,31 %. Det vil med andre ord koste dig lidt over 5.000 kr. at have pengene i to og et halvt år. Vel og mærke hvis du får tilbudt tilsvarende rente.

*Hovedstol er et udtryk for det beløb du vil have til rådighed.

Hvem kan låne 35000 kr?

Det næste centrale spørgsmål er hvem der kan låne 35000 kr. for alle udbydere har hver deres krav. Der er dog en del krav som går igen og som du typisk skal kunne opfylde. Her er de faste ting du skal opfylde nærmest alle steder online:

  • 18, 20 eller 23 år
  • Du må ikke være dårlig betaler
  • Du skal have dansk bopæl og/eller CPR nummer

Dernæst kommer de forskellige krav, der knytter sig til din månedlige indkomst. Nogle kræver at du tjener mindst 150.000 eller 240.000 kroner om året, mens andre ikke kræver noget bestemt.

Prisas anbefaler altid at du sætter dig ind i den enkelte udbyders krav, så du hvem præcis hvem der kan hjælpe dig. For én ting er hvem der udbyder penge, noget andet er hvem der kan hjælpe dig. Det kræver jo at du opfylder deres forskellige krav.

Når det er sagt kan de fleste danskere, med en normal økonomi og jobsituation, låne 35000 kr. uden større besvær online. Det er bare vigtigt at understrege, at jo bedre din privatøkonomi ser ud, desto lavere omkostninger kan du forvente. Det er lidt af samme grund, vi anbefaler du ansøger hos flere selskaber. Så gør dig selv en tjeneste og sikre det optimale udgangspunkt.