Har du lyst til at forny dit badeværelse? Så kan du med fordel gøre det via nyt tilbehør, i form af badeværelsesmøbler, armaturer eller et nyt og bedre toilet. Mulighederne er mange, men det meste tilbehør til badeværelset koster mange penge.

Du kan søge finansiering af nyt badeværelsestilbehør via Prisas.dk, hvor du altid kan sammenligne og søge hos online udbyderne. Lån penge til armaturer, toilet & badeværelsesmøbler via oversigterne.

Lån til nyt inventar på badeværelset

Du kan hurtigt og enkelt søge om lån til nyt inventar på nettet. Ingen binding eller forpligtelser. Du er fri til at indhente tilbud og afsøge markedet, hvorefter du kan vurdere om renten er tilfredsstillende. En unik mulighed for den almene forbruger, med brug for flere penge på kontoen.

For uprøvede danskere, foregår ansøgningsprocessen ved at du indtaster dine oplysninger, hvorefter du modtager svar retur kort tid efter. Er du blevet godkendt, kan du tjekke låneaftalen og dens vilkår. Hvorefter der underskrives med din digitale signatur.

Lån til alt fra armaturer, badeværelsesmøbler og nyt toilet

En af de unikke egenskaber ved online udbyderne er, at du reelt ikke kommer i samtale med dem og heller ikke skal besvare en masse spørgsmål. Du skal blot udfylde felterne i ansøgningsformularen. De ved med andre ord ikke hvad du vil bruge pengene på – det er nemlig underordnet for dem.

Du kan derfor søge lån til alt fra armaturer, badeværelsesmøbler eller nyt toilet. Valget er dit og formålet påvirker ikke den tilbudte rente. Det er dine personlige forhold og indtægt, der har den største indvirkning på hvilken rente du opnår.

Vi anbefaler dog altid, er du er meget prisbevidst når du låner penge til at finansiere dit køb. Uanset hvad det drejer sig om. Når du ikke kan finansiere det af egen lomme, er der ekstra god grund til at være varsom og prisfokuseret. Der findes mange forhandlere og der er altid nogle som tilbyder dig mere for pengene.

Se også: Finansiering af nyt badeværelse

En investering i boligen

Det er vigtigt at huske på, at hvis du køber dyrt ind til boligens rum, vil det typisk bidrage til en højere boligværdi. Specielt hvis der er tale om håndgribelige ting som toilet og armaturer. Det samme vil gøre sig gældende, hvis du har lavet et nyt køkken.

Selvom det aldrig er optimalt at låne penge, bør du se det hele som en investering i boligen. Det er på ingen måde penge ud af vinduet. Vi mener faktisk at penge til forbedringer i hjemmet, hører til blandt de gode formål bag forbrugslån.