Er du lige blevet konfirmeret eller har du en søn/datter der skal konfirmeres inden for de næste år? Så skal du læse med her. En interessant opgørelse fra MyBanker viser nemlig at visse banker tilbyder landets konfirmander rigtig gode vilkår.

Det gør de i jagten på at få dem som nye kunder. En langsigtet investering af banken, der meget vel kan blive en succes. Læs mere om de bedste banktilbud til konfirmander her. 

 

Konfirmationskonto overgår ungdomskonto

Den helt afgørende konklusion ved MyBankers undersøgelse er, at konfirmationskonto slår de almindelige ungdomskonti, når de kommer til renteniveauet.

Analysen har udregnet det potentielle afkast ved placering af 20.000 kroner i 8 måneder. Det vil give et renteafkast på imponerende 1.166 kr. hos topscoreren Salling Bank. Det er mange penge i renter.

Top 3

Prisas.dk har set nærmere på undersøgelsen og fundet top 3 frem til dig. Altså de 3 banker med de bedste banktilbud til konfirmander.

Nu ligger den normale konfirmationsperiode i april og maj, så den er overstået for i år. Men du bør have muligheden i baghovedet, hvis du har en kommende konfirmand i familien:

  1. Salling Bank – 12,25 %
  2. Nordjyske Bank, Sparekassen Kronjylland, Djursland og Vendsyssel – Alle 10 %
  3. Frøs Herred Sparekasse – 9 %

Til sammenligning er en af landets største banker – Danske Bank – placeret på en 5. plads med 5 procent af indskuddet+ 1 % i rente. Så der kan helt sikkert være penge at hente i, at vælge de bedste og mest gavmilde banker/sparekasser.

Læs også: Lån penge til konfirmation, dåb og bryllup

Lav din research

Denne analyse er endnu et godt eksempel på, at det kan betale sig at sammenligne banker, sparekasser og låneudbydere. Der kan være mange penge at spare og tjene, ved at vælge de bedste udbydere.

Så pointen herfra er; Lav din research.

Det kan være at det er andre banker/sparekasser der topper listen om 1-2 år, når dine børn skal konfirmeres og have oprettet en konfirmationskonto.