Er du studerende, og skal bruge nyt bredbånd? Vi kommer her med gode råd til dig som studerende, der skal have nyt internet. Det skal være billigt, men hastigheden skal stadig være i den gode ende. Find ud af, hvilket der passer bedst til dig ved at sammenlign dine muligheder.

Find billigt bredbånd som studerende

Vi har lavet en oversigt og sorteringsfunktion, der skal hjælpe dig igennem junglen af internetudbydere, så du kan finde det internet der passer bedst til dig ift. pris og hastighed. Vi har samlet de førende udbydere af internet til studerende, så du kan finde den rette løsning for dig.

Selvom vi i Danmark er så privilegerede, at vi får penge af staten mens vi studerer, så har de studerende langt fra særlig mange penge at smide om sig med. Der er nemlig skyhøje udgifter i form af leje til lejlighed eller værelse i byen, og derudover koster mad og forbrug også en del. Der er altså ikke mange knaster tilbage i pengepungen efter de store månedlige udgifter, og et af kravene til bredbånd for studerende under uddannelse er, at det skal være billigt.

Billigt internet til studerendeBrug vores oversigt til at danne dig et overblik over priser, hastigheder, oprettelsesgebyrer og andet, der kan påvirke hvem du vælger. Det bør hjælpe dig mod den bedste løsning til dine behov.

Hvilken bredbåndsløsning bør jeg vælge?

Når man går på en videregående uddannelse er man ofte meget afhængig af sin computer, og i særdeleshed af at computeren har internetforbindelse. Man skal kunne se, hvor man har undervisningstimer, man skal kunne downloade materialer og så skal man kunne hente informationer til sine opgaver.

Derudover bruger mange studerende også deres computer som fjernsyn. Især unge mennesker bruger streamingtjenester i stor stil, hvor man har mulighed for helt selv at bestemme, hvornår man vil se film, serier eller fjernsynskanaler. Er du studerende, og har netop disse behov, så anbefaler vi, at 6-8 Mbit er en passende hastighed på bredbåndet. Er I flere studerende, der bor sammen, og som skal dele internet, gælder dette selvfølgelig kun pr. computer i husstanden, så bor I tre sammen, er en hastighed på omkring 24 Mbit en god tommelfingerregel.

Der er mange muligheder på markedet, så hav fokus på dine behov, men disse løsninger vil være gode for de fleste. Ønsker du hurtigt bredbånd, bør du gå efter en hastighed på mindst 20 Mbit/s og det kan disse udbydere hjælpe dig med.