En iPad har i udgangspunktet ikke adgang til nettet, med mindre man kobler den på Wi-Fi. Det kan i mange situationer være rigtig træls, fordi at man ofte netop gerne vil bruge sin iPad til at have med sig på farten, og hvis den kun kan bruges hjemme i sofaen kan det blive rigtig irriterende. Anskaf dig et mobilt bredbånd til din iPad og kom online.

Find mobilt bredbånd til iPad

Mobilt bredbånd er skabt ud fra, at det skal være muligt at tage sit internet med sig, så man kan opnå en sikker og hurtig forbindelse, hvis man sidder i toget, i bilen, eller i sommerhus. Sammenlign udbydere af mobilt bredbånd til din iPad 2, 3 eller 4. Besøg dem for at se mere om mulighederne.

Ved at have mobilt bredbånd til sin iPad kan man se fjernsyn, surfe eller arbejde uden at skulle slæbe computeren med sig. Men uden netforbindelse er der ikke meget sjov ved en iPad, og derfor er mobilt bredbånd en rigtig god løsning.

Kend dine behov, når du vælger

Der er stor forskel på priserne, da der også er stor forskel på både hastighed og på data. Det er svært at sige, hvor meget data du har behov for, da det er meget individuelt hvor meget man bruger sin iPad på farten. Hvis du vælger et forbrug, altså et antal data, som du finder ud af enten er for meget eller for lidt, har du ofte mulighed for at tilpasse dit data efter dit forbrug, og dermed gøre dit abonnement så billigt som muligt.

Bredbånd til iPadDet kan være en god idé at starte med at købe 10 GB eller 20 GB data om måneden. Det kan vise sig, at det er alt for meget, men for mange som netop bruger iPads meget i tog og på ferier, er det oftest en passende mængde data.

Husk du skal have en iPad med Wi-fi

Det er desværre ikke samtlige iPads på markedet, der har muligheden for Wi-fi. Særligt hvis du har købt en af de billigere modeller på markedet, kan det sagtens være uden, da man typisk betaler ekstra for at få 3G eller 4G inkluderet. Hvis du har problemer, kan det derfor godt være årsagen.

Med andre ord, bør du selv tjekke op på at din tablet har det der kræves. Har du selv vanskeligt ved at finde ud af det, kan du altid tjekke kvitteringen eller spørge forhandleren hvor den er købt. Er du i en købsproces, anbefaler vi helt klart at du tilvælger wi-fi muligheden selvom det koster lidt ekstra.