De billige og hurtige lån er populære hos mange danskere, der ser muligheden for at opnå attraktive låneforhold. Spørgsmålet er bare om det reelt er muligt at lave både hurtige og billige lån, på samme tid?

De fleste vil forbinde de billige lån, med lånetyper som boliglån eller banklån og dem kan du som bekendt sjældent lave over 2-3 dage. Du skal derfor som låner, være indstillet på at de hurtige lån du kan lave online, kun kan være billige set i forhold til andre internetlån.

 

Lån penge billigt og hurtigt online

Prisas.dk har set nærmere på dine muligheder for at låne penge billigt og hurtigt online. Det skal først og fremmest siges, at lån online ikke er de billigste.

Når der tales om at låne penge billigt online, er det derfor relativt set, ud fra det generelle prisniveau på internetlån. Du må ikke tro at lån uden sikkerhed er billigere end boliglån eller banklån.

Der er dog ingen tvivl om at du kan låne penge hurtigt på nettet. Markant hurtigere end alle andre steder. Det er en fordel der tiltaler mange danskere, som er i finansielle problemer. Om disse hurtige lån så er en privatøkonomisk god beslutning, er mere tvivlsomt.

Når alt dette er nævnt, kan du dog selv gøre en indsats for at lave billigere lån på nettet. Prisas.dk har lavet en god guide til at lave det bedste privatlån, hvor der er beskrevet 3 vigtige trin.

Disse trin og gode råd kan du benytte, uanset hvilken lånetype du er interesseret i.

God hovedregel for ÅOP

En lån online kan ligge på en åop fra 7 % til hele 33 % før skat. En god hovedregel er, at du skal holde dig fra alle lånetilbud med en åop over 15 % før skat, da der med god sandsynlighed er billigere og bedre muligheder for dig andetsteds.

Er det ikke tilfældet, bør du spørge dig selv om, hvor vidt du ønsker at betale så høje låneomkostninger?

Er hurtige og billige lån muligt på samme tid?

Prisas.dk mener ikke at hurtige og billige lån kan laves på samme tid. Det er to markante fordele som låner, men du skal ikke forvente at få glæde af begge to, på éen gang.

For enten laver du et hurtigt lån uden sikkerhed online, ellers tager du i banken og laver et billigt lån, hvor der stilles sikkerhed. Et lån du sjældent kan lave i løbet af få timer.

Det er derfor vigtigt at du er opmærksom på dette som låner og tager det med i dine overvejelser, når du skal låne penge og vælge den rette løsning.