Det er de færreste der kan finansiere købet af en bil og mange har derfor behov for et billån. De kan laves hos låneudbydere online, i banken eller via visse bilforhandlere.

Fordelen ved at søge om billån på nettet er, at det er en nem og hurtig proces. Samtidig er du ikke forpligtet til din bilforhandler på samme måde.

Går du efter billige billån, er det vigtigt at du undersøger dine muligheder hos flere udbydere. Det er altid uforpligtende at udfylde en låneansøgning og det vil forbedre dine forudsætninger for, at finde det billigste billån på markedet, der matcher dine behov. 

 

Billån uden udbetaling eller brugt bil?

Det er altid godt at gøre sig en række overvejelser inden man låner penge. En af de centrale overvejelser er, at om man skal lave et billån uden udbetaling, eller købe en brugt bil i stedet. Der kan være mange penge at spare på at købe brugt. Omvendt er det ikke ligeså attraktivt for mange.

Et billån uden udbetaling indebærer at du låner til bilkøbet, uden du selv får pengene mellem hænderne. Det er en normal låneform ved bilkøb, da det sikrer at du hverken låner for meget eller for lidt. Billån uden udbetaling vil typisk være nødvendigt, ved køb af nye biler. Kan du nøjes med en brugt, kan det være du selv har mulighed for at finansieret bilkøbet.

Det er kun dig og dine behov, der kan afgøre hvad du bør vente. Der er klare fordele og ulemper ved både at vælge billån uden udbetaling og ved at vælge den billigere løsning; at købe brugt.

Vælger du at låne penge online, kan vi kun anbefale at du ansøger hos flere udbydere da det er gratis og uforpligtende. Og fordi det giver dig bedre chancer for godkendelse og billige lånetilbud retur.

En vigtig pointe

Vælger du at låne penge til bilen er det vigtigt du sikrer dig, at lånebeløbet er mindre end bilens værdi. Det vil nemlig betyde, at du altid kan sælge bilen og afvikle hele dit billån. Derved undgår du at stå i en uheldig situation.

Er du i tvivl om hvad din bil er værd, kan du tjekke det her: www.bilpriser.dk.

Køb af brugte biler

En måde at sænke størrelsen på billånet, er ved at købe en brugt bil. Der findes flere portaler, hvor du har mulighed for at købe og sælge brugte biler.

Det kan være en rigtig god forretning, som vil spare dig mange penge. Det er dyrt at købe en helt ny bil, så det kan være en overvejelse værd.

En af disse portaler er Biltorvet.dk, hvor du finder en lang række køretøjer du kan vælge imellem. Tjek de mange varianter ud ved at klikke lige her.