Fokuslån er det seneste nye på lånemarkedet online og vi har derfor set nærmere på hvad de kan tilbyde dig som kunde. Indtil videre er vi meget optimistiske på vegne af Fokuslaan.dk og vi tror de bliver en populær udbyder online.

Fordele som 90 dages rente- og afdragsfrihed, en nem ansøgningsproces og svar inden for 1 time i åbningstiden, er bare tre af grunde dertil. Læs vores anmeldelse af Fokuslån inden du ansøger hos dem.

Fokuslån – søg 10.000 – 150.000 kroner

På Fokuslaan.dk kan du søge om forbrugslån på 10.000 – 150.000 kroner og du skal hverken stille sikkerhed bag, ligesom de ikke blander sig i formålet. Det afgørende er at du opfylder deres krav og kreditvurdering.

Det mest centrale for dig som potentiel kunde er dels hvilke låneforhold de tilbyder og dels hvilke krav du skal kunne opfylde. Det kan du se her og via oversigten.

Krav

  • Mindst 20 år
  • Ingen RKI
  • Du skal dokumentere indtægten

Med tanke på de gunstige låneforhold og få krav til dig som kunde, har du gode muligheder for at blive godkendt hos dem. Du kan ansøge døgnet rundt, men gør du det i åbningstiden fra 8.00 – 22.00 får du svar inden for 1 time.

Fokuslån erfaringer

Fokuslaan.dk er en nylanceret hjemmeside og ny udbyder, derfor er der kun begrænsede erfaringer i øjeblikket. Prisas vil løbende opdatere vores anmeldelse, som der kommer flere erfaringer og meninger om Fokuslån. Kontakt os endelig hvis du gerne vil dele en erfaring.

Vi har efterhånden fulgt branchen i mange år og har derfor et godt indblik i hvilke koncepter der holder og hvilke der ikke gør. Vi er ret overbeviste om at Fokuslaan.dk bliver en succes på niveau med Kliklån, der har været rigtig populær hos mange danskere.

Den eneste forskel er at du her kan låne flere penge og med muligheden for en rente -og afdragsfrihed i 90 dage. Perfekt hvis der pludselig kommer uforudsete regninger eller lignende. Det er en fordel du ikke må undervurdere betydningen af.

Hvem står bag?

Det kan godt være at Fokuslån er en relativ ny udbyder på online markedet, men ejerne bag har stor erfaring. Det drives nemlig i samarbejde med L’easy A/S som de fleste forbrugere kender til. Hvis ikke, kan du læse vores anmeldelse af L’easy lån her.

Du kan derfor føle dig helt tryg ved at ansøge hos dem, da folkene bag godt ved hvordan man driver en professionel låneforretning og har gjort det i rigtig mange år.