Om Prisas

Tjeneste til den prisbevidste forbruger

Prisas er en hjemmeside med fokus på lån og på at hjælpe dig mod de bedste løsninger. Vi er en service der hjælper dig med at finde de billigste lån på nettet. Det gør vi ved at give dig et overblik over mulighederne og hjælpe dig med at gribe ansøgningsprocessen an på bedste vis.

Vi beskriver en lang række lånetyper på siden, for at give dig et indblik i dine muligheder og give dig de bedste forudsætninger for at lave det bedste og billigste lån.

Du finder ligeledes en blog fyldt med aktuelle nyheder, suppleret med interessante tips og artikler om lån i mange aspekter. Alle danskere kender til behovet for at låne penge og at have en stram privatøkonomi. På Prisas.dk videregiver vi dig vores viden og erfaring på en lang række områder, som forhåbentlig kan være med til at styrke dine lånemuligheder.

Sådan fungerer vores tjeneste

Prisas.dk er en kommerciel tjeneste, der bliver drevet via kommission fra de låneudbydere på hjemmesiden. Kommissionen vil typisk ske når du gennemfører en ansøgning og det giver os muligheden for at hele tiden at vedligeholde og forbedre hjemmesiden.

Alle oversigter fungerer via et feed med en lang række relevante oplysninger om hver enkel udbyder, så du nemmere kan blive klogere på hver enkel. Vi fralægger os dog ansvaret ved eventuelle fejl i disse, men skulle du opleve noget, må du endelig kontakte os. Oversigterne viser ikke det komplette udvalg af online markedets muligheder, da vi ønsker at holde det overskueligt og simpelt.

Det er vores hensigt at vise dig dem vi anser for førende, troværdige og populære långivere online, men husk der kan være andre alternativer på markedet.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer til Prisas.dk er du altid velkommen til at kontakte os. Vi yder desværre ikke telefonsupport, så du bedes sende din besked via nedenstående kontaktformular. Alle henvendelser vil blive besvaret så hurtigt vi kan.

Lad os høre fra dig: 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Vi tænker på miljøet

Prisas har CO2-neutraliseret vores hjemmeside, da vi ønsker at udvise ansvarlighed og tænke på miljøet. CO2-neutraliseringen er derfor i god tråd med de værdier vi har på sitet.

Bekræftelsen på vores miljøvenlige tiltag er nedenstående certifikat. Hvis du selv har en hjemmeside, kan vi kun anbefale dig at besøge Ingenco2.dk og gøre tilsvarende.

CO2 neutral hjemmeside

Vi tænker på CSR

Vi tænker på CSRDet er ikke kun miljøet der er vigtigt at have fokus på, det samme gælder for CSR. Det er et område der har fået større og større opmærksomhed de senere år, med god grund.

Det bidrager nemlig til et bedre fællesskab på arbejdspladsen og til at virksomheders aktiviteter i højere grad tager hensyn til miljøet og dets ressourceforbrug. Prisas.dk er derfor glade for at være en del af CSR-Mærket.