Tjeneste til den prisbevidste forbruger

Prisas er en hjemmeside med fokus på lån, bredbånd og a-kasser, og på at hjælpe dig mod de bedste løsninger. Vi er en service der hjælper dig med at finde de billigste løsninger på nettet. Det gør vi ved at give dig et overblik over mulighederne og hjælpe dig med at gribe beslutningsprocessen an på bedste vis.

Du finder ligeledes blog og artikler fyldt med interessante tips og gode råd. Alle danskere kender til behovet for at låne penge, en solid a-kasse eller en hurtig bredbåndsforbindelse. På Prisas.dk videregiver vi dig vores viden og erfaring på en lang række områder, som forhåbentlig kan være med til at styrke dine muligheder, for at finde den bedste løsning.

Sådan fungerer vores tjeneste

Prisas.dk er en kommerciel tjeneste, der bliver drevet via kommission fra udbyderne på hjemmesiden. Kommissionen vil typisk ske når du gennemfører en ansøgning eller bestiller et produkt. Det giver os muligheden for at hele tiden at vedligeholde og forbedre hjemmesiden.

Alle oversigter fungerer via et feed med en lang række relevante oplysninger om hver enkel udbyder, så du nemmere kan blive klogere på hver enkel. Vi fralægger os dog ansvaret ved eventuelle fejl i disse, men skulle du opleve noget, må du endelig kontakte os. Oversigterne viser ikke det komplette udvalg af online markedets muligheder, da vi ønsker at holde det overskueligt og simpelt.

Det er vores hensigt at vise dig dem vi anser for førende, troværdige og populære firmaer online, men husk der kan være andre alternativer på markedet.

En sikker tjeneste

Det er vigtigt for Prisas ApS at være en sikker tjeneste du har tillid til. Det er derfor vi kører via en SSL krypteret forbindelse og har certificeret vores hjemmeside hos McAfee Secure. Se mere om dette via McAfee Secure.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer til Prisas.dk er du altid velkommen til at kontakte os. Vi yder desværre ikke telefonsupport, så du bedes sende din besked via nedenstående kontaktformular. Alle henvendelser vil blive besvaret så hurtigt vi kan.

Lad os høre fra dig: 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Vi tænker på miljøet

Prisas har CO2-neutraliseret vores hjemmeside, da vi ønsker at udvise ansvarlighed og tænke på miljøet. CO2-neutraliseringen er derfor i god tråd med de værdier vi har på sitet.

Bekræftelsen på vores miljøvenlige tiltag er nedenstående certifikat. Hvis du selv har en hjemmeside, kan vi kun anbefale dig at besøge Ingenco2.dk og gøre tilsvarende.

CO2 neutral hjemmeside

Vi tænker på CSR

Vi tænker på CSRDet er ikke kun miljøet der er vigtigt at have fokus på, det samme gælder for CSR. Det er et område der har fået større og større opmærksomhed de senere år, med god grund.

Det bidrager nemlig til et bedre fællesskab på arbejdspladsen og til at virksomheders aktiviteter i højere grad tager hensyn til miljøet og dets ressourceforbrug. Prisas.dk er derfor glade for at være en del af CSR-Mærket.

Sundt arbejdsmiljøYdermere går vi ind for et sundt arbejdsmiljø, hvor det både er sjovt og spændende at gå på arbejde. Det kræver man skaber de rette rammer og en hverdag man ser frem til.

Et godt arbejdsmiljø kommer ikke at sig selv, men kræver at der bliver fokuseret på det og skabt de rigtige vilkår for medarbejderne. Det er én af grundene til vi er tilmeldt Sundt Arbejdsmiljø initiativet.

Gode ressourcer

Der findes mange gode hjemmesider inden for a-kasser, bredbånd og lån som du bør kende til. Dels for at vide hvordan markedet fungerer og dels fordi de kan rumme værdifuld information på forskellige måder. Her kommer en række af disse.

Inden for a-kasser

  • Jobnet – Jobportal for jobsøgende og arbejdsgivere.
  • STAR.dk – Styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering, bl.a. med oversigt over danske arbejdsløshedskasser.

Inden for bredbånd

  • Teleanke.dk – Teleankenævnet hvis du vil klage over dit bredbånd eller mobilabonnement.
  • Tjekditnet.dk – Energistyrelsens tjeneste til at tjekke bredbåndsdækning og de mulige udbydere i dit postnummer mv.

Inden for lån