Kviklån er en betegnelse for lån der optages uden at du stiller sikkerhed og hvor du kan have pengene hurtigt – typisk inden for en dag. Det vigtige for dig er, at du søger velovervejet og går efter de billige kviklån. Det kan du gøre via vores oversigt nedenfor.

Oversigt: Find det billigste kviklån online

Vi har lavet en oversigt over kviklån online, hvor du nemt kan ansøge indtil du finder den billigste løsning. Der kan være stor forskelle på omkostningerne og derfor bør du altid indhente tilbud fra flere udbydere. Du bør vide følgende:

  • Det er 100 % gratis at søge hos alle firmaer.
  • Gratis for nye kunder hos Lendon

 

Søg flere steder – og få den billigste løsning

Når du skal låne penge, vil der altid være markante forskelle i dine muligheder og låneomkostninger. Du bør derfor altid undersøge dine muligheder grundigt og ansøge om kviklån hos flere udbydere. Jo flere desto bedre.

Det giver dig de bedste forudsætninger for at modtage flere lånetilbud retur, hvor du så kan udvælge det billigste. Det er en effektiv metode, hvis du går efter billige kviklån og hvem gør ikke det?

Husk på at ingen af disse tilbud er forpligtende, så du kan altid undersøge mulighederne og omkostningerne, før du træffer en endelig beslutning.

Proceduren vil typisk være, at du blot skal indsende dokumentation for din bopæl, indtægt og personlige oplysninger. Ved kviklån online skal du være mindst 20 år og så må du ikke stå i RKI. Kan du sige JA til det, vil du med stor sandsynlighed blive godkendt.

Der ER muligt at låne penge selvom du er under 20 år, for 18-19 årige, men kun hvis du søger større beløb. Det kan lyde lidt mærkeligt, men det er primært udbydere som Santander Consumer Bank, der ønsker at hjælpe unge på 18 år.

Prisas har gjort det nemmere for dig at finde de billigste kviklån på nettet. Vi har lavet en god oversigt over firmaerne online, som du nemt kan ansøge hos gratis og fuldstændig uforpligtende.

Hvad skal jeg have klar?

Det er meget forskelligt hvilken form for dokumentation der er påkrævet ved ansøgningen. Men ved kviklån skal du typisk kun angive dit CPR nummer, så firmaerne kan verificere dig og tjekke dig i RKI.

Ved disse mindre lånebeløb, skal du normalt ikke fremvise lønsedler, årsopgørelse og meget mere. Det bidrager til en ekstrem hurtig og nem ansøgningsproces.

Billige kviklån – første lån gratis!

Hvis du leder efter billige kviklån, har du gode muligheder for at lave det som ny kunde. Der er nemlig flere udbydere som tilbyder første lån gratis til nye kunder. Det gør udbydere som Lendon, mens Vivus tidligere har gjort det i en længere periode. Måske kommer den mulighed igen.

Hos Vivus og Lendon skal du blot være 20 år og så kan du søge 4.000 kroner i op til 30 dage. Det er nemt og helt ligetil. Du bestemmer faktisk selv om du ønsker at have pengene i 1, 15 eller 30 dage, hvor det ofte vil give mest mening at vælge den maksimale løbetid.

Vi har illustreret hvor nemt det er at ansøge penge hos Vivus, hvor du blot skal vælge lånebeløb og løbetid. Du har total frihed til at bestemme om du ønsker at søge 2.000, 3.000 eller 4.000 kroner – og i hvor mange dage. En fantastisk god løsning, hvis du har et kortvarigt pengebehov og gerne vil undgå de dyre omkostninger der ofte kan være.

Kviklån hos Vivus

Det er en stor fordel for dig som forbruger, at hele 3 firmaer tilbyder dig gratis kviklån første gang. Vi er vant til at du bør ansøge flere steder, for at finde den laveste ÅOP, men det er altså ikke aktuelt her. Du har tilmed denne gratis mulighed tre gange, hvis du ikke har været kunde hos dem før.

Det skal naturligvis stadig være velovervejet selvom det er gratis, for pengene skal betales tilbage i tide og bliver de ikke det, vil du blive mødt af dyre ekstra omkostninger. Ikke desto mindre er det fantastisk at kunne låne gratis, hvis der opstår kortvarige pengeproblemer. Eller hvis du mangler penge til nyt fjernsyn, computer eller ferien med vennerne, hvor du ikke kan vente på lønnen den første i måneden.

Billige kviklån onlineBillige kviklån er blevet en god mulighed for mange danskere og det viser hvor meget lånemarkedet online har udviklet sig. For 5-10 år siden var det utænkeligt at man kunne optage dem gratis. Gør brug af muligheden hvis du mangler nogle tusinde kroner og husk at du altid kan ansøge helt uforpligtende.

Kendetegn ved kviklån online

Kviklånet som lånetype adskiller sig markant fra finansielle alternativer som forbrugslån og boliglån. Dels ved at løbetiden bliver opgjort i dage, frem for i måneder og år. Dels ved at renten ofte er markant højere. Prisas har set nærmere ved de mest nævneværdige kendetegn.

  • Hurtigt svar – på 15 sekunder til 2 minutter

Du får ekstremt hurtigt svar, når du ansøger om kviklån online. Udbyderne svarer dig inden for 2 minutter og det betyder at du hurtigt kan få afklaret dine muligheder. Ja, du kan have underskrevet aftalen inden for 5-10 minutter og så kan pengene være der næste dag.

Det er en virkelighed som ikke engang forbrugslån online kan konkurrere med. Her er ventetiden ofte 1 time til 1 dag og du finder derfor ikke en hurtigere vej til penge. Omvendt kan du så kun låne mindre beløb op til 10.000 kroner. Her er der altså en naturlig begrænsning.

  • Kort løbetid – 1 til 45 dage

Alle kviklån er kendetegnet ved at have en kort løbetid på op til 45 dage hos Ferratum. De øvrige udbydere tilbyder en maksimal løbetid på 30 dage og det er derfor låneformen har fået det velklingende navn. Det er hurtigt at søge og du har pengene i kort tid.

Vi har L’EASY Minilån med i oversigten, der tilbyder løbetider fra 12 måneder, for dem der foretrækker det. Man kan diskutere om de er en klassisk kviklånsudbyder, men vi har dem med da deres løsning er et godt alternativ.

  • Hvorfor er ÅOP højere?

Mange forbrugere har og undrer sig fortsat over, hvorfor ÅOP er så meget højere ved kviklån. Det er nemlig en opfattelse hos mange, da folk derved tror de er ekstremt dyre. Bevares det er ikke den billigste låneform, men der er en logisk grund til at ÅOP bliver uforholdsmæssig høj.

ÅOP udregner nemlig de årlige omkostninger, på årsbasis, ikke på månedsbasis. Det betyder at disse løsninger på 15, 30 eller 45 dage bliver udregnet på et forkert grundlag. Det er derfor flere eksperter taler om, at der er behov for et andet begreb end ÅOP til disse kviklån.

Alt i alt kommer omkostninger som opstartsgebyret, til at udgøre en stor del af dine samlede låneomkostninger og derfor er de sjældent billige. Men når disse omkostninger/renter bliver tilskrevet over et år, bliver procentsatsen selvsagt ekstrem høj. For det er jo netop en kortsigtet løsning, hvor du afholder omkostninger én gang og ikke hver måned.

Undgå de “forkerte” kviklån

Prisas anbefaler at du holder dig langt væk fra de dyre kviklån. Det gør du ved at gøre brug af de gratis tilbud, som udbyderne tilbyder nye kunder og ved at indhente flere tilbud. Det er ingen regel at disse småbeløb er omfattet af høje omkostninger og ÅOP’er. Det afhænger meget af det forarbejde du selv laver.

Disse kvikke lån er kendetegnet ved at være hurtige, med svar inden for 15 minutter. Du får altså hurtig afklaret om du er godkendt og afvist. Flere udbydere tilbyder endda at du kan have pengene på din konto samme dag – eller senest den næste.

Vælger du at ansøge skal du være sikker på at økonomien kan bære det. Kan den ikke det, vil du nemt havne i en gældsfælde der ikke er sjov. Så sørg for at have det økonomiske på plads, inden du underskriver aftalen.